A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Запобігання виникнення пожеж!

Запобігання виникнення пожеж!

На виконання листа Департаменту екології та охорони природних ресурсів, селищна рада просить жителів громади вживати скоординованих заходів щодо припинення та запобігання в подальшому лісових пожеж, випалювання рослинності та її залишків, корчування та спалювання деревини, насамперед у лісових масивах та поблизу них.

09:32 07.11.2019

Про нові зразки грошових знаків

Про нові зразки грошових знаків

У зв’язку із введенням в обіг банкнот номіналом 1000 гривень, з метою інформування громадськості і запобігання втрат населення та збитків підприємств від можливого приймання підроблених знаків національної валюти, подаємо інформацію з описом банкнот номіналом 1000 гривень.

10:37 06.11.2019

Апаратна нарада 5 листопада

Апаратна нарада 5 листопада

5 листопада у  Недригайлівській селищній раді проведена апаратна нарада під керівництвом  Недригайлівського селищного голови Ігоря Остапчука із  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, керівниками комунальних підприємств, старостою, в.о. старост старостинських округів.

10:36 06.11.2019

Назустріч мрії

Назустріч мрії

     8 листопада у Недригайлівському дитячому садку відбудеться щорічна благодійна Дмитрівська ярмарка «Назустріч мрії», де діти представлять вироби, виготовлені власноруч. Кошти, виручені від продажу, будуть перераховані на лікування онкохворим дітям.

15:41 04.11.2019

ЗМАГАТИМУТЬСЯ ДЕПУТАТИ

ЗМАГАТИМУТЬСЯ ДЕПУТАТИ

8 листопада відбудеться щорічний турнір з шашок та шахів серед депутатів усіх рівнів Сумщини присвячений пам’яті Анатолія Річкаля. Спортсмени – представники органів місцевого самоврядування зберуться у блоці сесійних залів Сумської обласної ради, де у холах першого та другого поверху й відбудуться безпосередньо змагання з шахів та шашок.

09:11 01.11.2019

У ХОРУЖІВЦІ ВІДБУВСЯ СЕМІНАР

У ХОРУЖІВЦІ ВІДБУВСЯ СЕМІНАР

На базі навчального відділення центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, який знаходиться у с.Хоружівка відбувся семінар  "Методика кар’єрного консультування як інструмент допомоги особі у влаштуванні її професійного життя та стимулювання до змін поведінки», який провела кандидат політичних наук, доцент кафедри психології Сумського держуніверситету Андріана Костенко.

08:56 01.11.2019

Центр селища розширять

Центр селища розширять

   30 жовтня розпочато роботи по реалізації проекту «Нове будівництво майданчика для тимчасової зупинки автомобілів з облаштуванням тротуару по вулиці Незалежності в смт Недригайлів».

16:19 31.10.2019

Інформація  Держгеокадастру

Інформація Держгеокадастру

   Звертаємо увагу громадян, органів державної влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій на необхідність невідкладного розроблення відповідної документації із землеустрою з метою подальшого внесення відомостей про земельні ділянки до Державного земельного кадастру.

09:50 31.10.2019

Відбулася п’ятдесят сьома сесія Недригайлівської селищної ради

Відбулася п’ятдесят сьома сесія Недригайлівської селищної ради

Сьогодні, 30 жовтня, відбулася п’ятдесят сьома сесія Недригайлівської  селищної ради. Питання, включені до порядку денного сесії, напередодні були детально обговорені на засіданнях постійних комісій. Відкрив і провів пленарне засідання Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук.

15:07 30.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь