A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Толока у Маршалах

Толока у Маршалах

4-5 квітня  відбулася толока і на території Маршалівського старостинського округу. До робіт долучилися працівники старостинського округу, сільського будинку культури, місцевої школи, ТОВ «Агро-Поліс». Здійснене прибирання біля адмінприміщення старостату, сільського будинку культури, Маршалівської школи, на території місцевих стадіону та парку. Проведені роботи з вирубування порослі, прибирання сміття, загрібання території. Роботи з наведення санітарного стану тривають. На черзі – упорядкування кладовищ, побілка бордюр, інші роботи з наведення санітарного стану.

08:16 09.04.2019

ІІ ТУР ВИБОРІВ ПРЕЗИДЕНТА: ЯК ПОВТОРНО ЗМІНИТИ МІСЦЕ ГОЛОСУВАННЯ?

ІІ ТУР ВИБОРІВ ПРЕЗИДЕНТА: ЯК ПОВТОРНО ЗМІНИТИ МІСЦЕ ГОЛОСУВАННЯ?

21 квітня 2019 року в Україні відбудеться ІІ тур президентських виборів. Громадяни, які мають намір голосувати не за місцем реєстрації, повинні повторити процедуру зміни місця голосування. В рамках всеукраїнської правопросвітницької кампанії «Я МАЮ ПРАВО ГОЛОСУ!» юстиція Сумщини інформує виборців щодо зазначеної процедури. Так, для зміни місця голосування:

16:32 08.04.2019

Конкурс «Конотопська розсипуха»

Конкурс «Конотопська розсипуха»

6 квітня 2019 року  у м. Конотоп відбувся Відкритий обласний фестиваль – конкурс виконавців на народних інструментах «Конотопська розсипуха».  Як завжди  активну участь в конкурсі прийняли учні та викладачі КЗ «Недригайлівська дитяча музична школа Недригайлівської селищної ради Сумської області». Юні музиканти демонстрували свою майстерність у різних номінаціях. 

15:48 08.04.2019

Апаратна нарада 8 квітня

Апаратна нарада 8 квітня

8 квітня  у  Недригайлівській селищній раді проведена апаратна нарада під керівництвом заступника Недригайлівського селищного голови Валентина Акімова із  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, керівниками комунальних підприємств, старостою, в.о. старост старостинських округів.

13:57 08.04.2019

Працівники Недригайлівської селищної ради провели толоку

Працівники Недригайлівської селищної ради провели толоку

5 квітня працівники Недригайлівської селищної ради долучилися до проведення заходів з благоустрою, організувавши толоку за багатоквартирними будинками по вулиці Незалежності до перехрестя на вулиці Спортивній. У належний санітарний стан була приведена значна частина прилеглої до річки Дригайлиха території: прибрано сміття, вирубано поросль. Об’єм робіт на зазначеній території досить великий, тому роботи тут  ще триватимуть.

09:56 08.04.2019

Роботи по благоустрою тривають

Роботи по благоустрою тривають

4 квітня між селами Хоружівка та Кулішівка біля урочища Полулях за участю працівників Хоружівського будинку культури, сільської бібліотеки на чолі з в.о. старости Гордієнко О.М. та землевпорядником селищної ради проводилися роботи по впорядкуванню історичного  місця, де колись проходив кордон між Річчю Посполитою і Московською державою. Упорядкована альтанка, прилегла територія, вирубана поросль, вивезене сміття.

09:48 08.04.2019

Сьогодні буде торба сміху, Вам, любі гості, на утіху. Хай звучить веселий сміх, Щоб гарний настрій був у всіх!

Сьогодні буде торба сміху, Вам, любі гості, на утіху. Хай звучить веселий сміх, Щоб гарний настрій був у всіх!

2 квітня   працівники Іваницького СБК  провели  в  дитячому садочку  «Сонечко»  дитячий ранок «Хай лунає дзвінкий сміх, щоб гарний настрій був у всіх»,  присвячений Дню гумору. На заході було проведено розважальні ігри та конкурси. Дітки з задоволенням співали жартівливих пісень, декламували вірші – усмішки. Клоун Бім побажав малечі: «Жартуйте  щодня, а не лише першого квітня, адже сміх дає нам здоров’я і силу, продовжує життя. Тож, смійтеся на здоров’я»!

09:42 08.04.2019

Толока в Іваницькому старостаті

Толока в Іваницькому старостаті

4 - 5 квітня, з метою забезпечення на території Іваницького старостинського округу чистоти та порядку, підвищення рівня благоустрою,  належної підготовки до Великодня, весняно – літнього періоду,  трудовими колективами  Іваницького старостинського округу  було проведено толоку. Працівники старостату  прибирали центр села: вигрібали, ліквідовували поросль, прибирали сміття.

09:41 08.04.2019

ВЕСНА КЛИЧЕ НА ТОЛОКУ

ВЕСНА КЛИЧЕ НА ТОЛОКУ

Весна – це не лише пробудження природи, танення снігу, прогулянки без шуби та рукавиць, весна – це і праця, адже після зими нам потрібно привести до ладу територію, на якій проживаємо: підмести, побілити, загребти. Звичайно, весняна толока по-різному сприймається. Та все-таки кожен із нас намагається максимально задіяти себе у благоустрої. Минулої суботи, 6 квітня, в с.Віхове за ініціативи завідуючої місцевим сільським клубом Алли Волохової відбулася вже традиційна, щорічна толока. До неї долучилася молодь села. Весна - час прибирань, і не тільки у своїй оселі, а й у природному довкіллі.Тож, молодь озброївшись всім необхідним, стала до прибирання. За кілька годин їх роботу дійсно стало видно. Тепер же головне – дотримуватись чистоти та порядку, створених руками односельцями. Адже відома істина не втрачає свого змісту: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!»

08:34 08.04.2019

Живий вогонь, що зберігає життя і духовність    українського               народу

Живий вогонь, що зберігає життя і духовність українського народу

Нематеріальна культура – продукт діяльності будь – якої спільноти: і малої, як, наприклад,  сільська громада , і такої великої, як, скажімо, народ. Останнім часом в Україні ми можемо спостерігати активне зростання національної свідомості, яке викликало значний громадський інтерес до всіх проявів української традиційної культури, до глибинних витоків народного мистецтва. Духовна пам'ять людства навіки закарбована в мові, піснях, танцях, звичаях, обрядах, знаннях та багатьох інших видах діяльності.

08:29 08.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь