Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Про чорнобильську трагедію згадували у Хоружівці

Про чорнобильську трагедію згадували у Хоружівці

    Чорнобиль ... Слово це стало символом горя і страждань. Проходять роки після аварії на ЧАЕС, а біль не вщухає, тривога не покидає людей, пов'язаних зі скорботним часом  ядерного апокаліпсису.

10:27 26.04.2019

ЧОРНОБИЛЬ - БІЛЬ І ПАМ’ЯТЬ

ЧОРНОБИЛЬ - БІЛЬ І ПАМ’ЯТЬ

    26 квітня 1986 року... Була весна - квітуча, напоєна запахами землі і нового життя. Ніхто не здогадувався, що ця весна назавжди чорними літерами буде вписана в історію нашого народу і людства, що про невелике місто Чорнобиль дізнається весь світ.

10:18 26.04.2019

Єдиний санітарний день

Єдиний санітарний день

     У четвер, який Правилами благоустрою визначений як єдиний санітарний день, у селищі Недригайлів активно проходило наведення належного санітарного стану на місцевих кладовищах. До прибирання активно долучилися працівники Недригайлівської селищної ради на чолі з Недригайлівським селищним головою Ігорем Остапчуком, фінансовий відділ, Центр надання адміністративних послуг Недригайлівської селищної ради, які упорядковували Магалівське, Вигінянське та Пісківське кладовища. Попередні прибирання на кладовищах уже були проведені, але гірко усвідомлювати, що населення продовжує викидати сміття біля кладовищ, не розуміючи, що цим вони порушують Правила благоустрою і можуть понести адміністративну відповідальність. Крім адміністративної відповідальності, є ще й моральна сторона, яка зобов’язує нас бути людьми і не смітити у таких (і в інших) місцях!

10:12 26.04.2019

Захід до Дня пам’яток історії та культури

Захід до Дня пам’яток історії та культури

24 квітня до Дня пам’яток історії та культури у відділі бібліотеки для дітей комунального закладу «Недригайлівська публічна бібліотека» відбулась  година цікавих повідомлень «Великі чудеса світу».  Діти дізнались про те, що наша Батьківщина має незвичайно багату культурно-історичну спадщину, бо кожна епоха залишає  у спадщину пам’ятку архітектури чи історії, що зберігають у собі певну визначну подію, а також про те, що багато пам’яток, які нагадують нам про минуле нашої країни, збереглося на українських землях, а багато з них зникло, залишивши свій слід в історії та культурі українського народу.

16:32 24.04.2019

Хоружівський старостинський округ продовжує упорядковуватися

Хоружівський старостинський округ продовжує упорядковуватися

Хоружівський старостинський округ  продовжує впорядкування. Активно йде робота з наведення в належний санітарний стан братських могил, меморіальних комплексів та пам’ятників. Сьогодні  із шести пам’ятних місць впорядковано меморіал жертвам Голодомору, урочище Полулях, частково інші визначні місця.  Долучилися до робіт працівники Хоружівського  сільського будинку культури, Хоружівського центру соціально-психологічної реабілітації дітей, амбулаторії ЗПСМ, Хоружівської школи. Роботи планується завершити до 9 Травня.

14:38 24.04.2019

Акція «Посади своє дерево»

Акція «Посади своє дерево»

19 квітня  за ініціативи Державного навчального закладу «Сумський центр професійної освіти державної служби зайнятості», зокрема Хоружівського відділення, в селі Хоружівка на території Хоружівського центру сприяння ОТГ, біля храму Андрія Первозванного, на садибі ІІІ Президента України Віктора  Ющенка  та Хоружівської загальноосвітньої школи було висаджено понад 340 фруктових дерев, серед яких яблуні, груші, абрикоси, сливи, вишні. Учасниками акції стали вчителі та учні на чолі з директором школи Валентиною Ющенко, долучилися  представники ТОВ АФ «Хоружівка», в.о. старости Хоружівського старостинського округу Ольга Гордієнко, місцеві жителі.

14:36 24.04.2019

Весняночка – паняночка

Весняночка – паняночка

23 квітня 2019 року в актовій залі КЗ «Недригайлівська дитяча музична школа Недригайлівської селищної ради Сумської області» пройшов звітний концерт хорового колективу «Маківки» під назвою «Весняночко – паняночко».  Метою заходу є розвиток особистості дитини, зародження і розвиток естетичних відчуттів засобами хорового мистецтва, забезпечення особистої культури, залучення учнів молодших та старших класів в колективну художньо – мистецьку діяльність, оволодіння вокально – хоровими навичками.

08:44 24.04.2019

Виконком 22 квітня

Виконком 22 квітня

22 квітня   відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, де головним стало питання «Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2019 рік і бюджету за   І квартал 2019 року».          Виступаючи перед присутніми, голова виконавчого комітету Ігор Остапчук зазначив, що за І квартал 2019 року доходів загального фонду (без урахування  міжбюджетних трансфертів) надійшло 8343,0 тис.грн. Затверджені показники по доходах в цілому по Недригайлівській селищній раді виконані на 100,0%

09:44 23.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь