A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Дитяча музична школа гідно представила своїх вихованців на обласних конкурсах серед учнів дитячих шкіл естетичного виховання

Дитяча музична школа гідно представила своїх вихованців на обласних конкурсах серед учнів дитячих шкіл естетичного виховання

     З 23 по 29 березня  на базі Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Д. Бортнянського пройшли обласні конкурси серед учнів дитячих шкіл естетичного виховання. Від комунального закладу «Недригайлівська дитяча музична школа Недригайлівської селищної ради Сумської області» участь взяли учні художнього та хореографічного відділень. Конкурсне журі відмітило хороший рівень підготовки юних художників. Свою майстерність у сольному виступі, в малій формі та масовому танці показали юні хореографи. У наполегливій боротьбі наші учні (ансамбль «Первоцвіт»  клас викладача Таранченко А.В.) стали лауреатами ІІІ ступеня в номінації «масовий танець». Вітаємо з перемогою!

10:21 02.04.2019

ГРАЮТЬ ВЕТЕРАНИ

ГРАЮТЬ ВЕТЕРАНИ

За ініціативи комітету ветеранів футболу Недригайлівщини в спортивній залі ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» 30 БЕРЕЗНЯ 2019 РОКУ відбувся товариський матч з футзалу між ветеранськими командами Вільшани та Недригайлова. У матчі була зафіксована нічия 2:2

14:08 01.04.2019

Дзюдоїсти змагалися у Тростянці

Дзюдоїсти змагалися у Тростянці

29 березня у  місті Тростянець вже вкотре відбувся  обласний турнір з дзюдо пам’яті тренера Сергія Пісклова, який започаткував у 2006 році проведення  спортивного заходу з обласним статусом.

09:14 01.04.2019

Освітили село Зелене

Освітили село Зелене

27 березня у селі Зелене Іваницького старостинського округу відбувся пуск вуличного освітлення. Відтепер село Зелене, яке не мало освітлення,  буде освітлюватися 41-м енергозберігаючим ліхтарем вуличного освітлення. Це відбулося завдяки спільній роботі Недригайлівського селищного голови Ігоря Остапчука, в.о. старости Іваницького старостинського округу Сергія Олійника, виконавчого комітету селищної ради, депутата Недригайліської селищної ради Ігоря Зеленського та за підтримки філії  «Недригайлівський РЕМ» ПАТ «Сумиобленерго», які всіляко сприяли реалізації зазначеного проекту.

16:12 27.03.2019

Комунікаційні стратегії в роботі ОТГ

Комунікаційні стратегії в роботі ОТГ

25-26 березня  Сумський "Центр розвитку місцевого самоврядування", що створений в рамках Програми "U-LEAD з Європою" та за підтримки Мінрегіону України, провів дводенний навчальний семінар на тему: "Комунікаційні стратегії в роботі ОТГ Сумської області". Для тренінгу був залучений тренер Олег Чеславський, спеціаліст в області ІТ, медіа та комунікацій, голова громадської організації "Укрмедіа".

15:05 27.03.2019

Наші самбісти знову кращі

Наші самбісти знову кращі

     25  березня  команда Недригайлівської ДЮСШ взяла участь у обласних змаганнях з боротьби самбо в с.Мала Павлівка Охтирського  району. Наші спортсмени знову показали найкращі результати: у своїх вікових категоріях перші місця здобули Альона Савосько, Давид Бойко, Денис Таранченко.

13:30 26.03.2019

Змагання шашкістів

Змагання шашкістів

      У неділю 24 березня в Недригайлові на базі культурно-спортивного комплексу «Колос» відбувся відкритий селищний турнір з шашок, присвячений пам’яті М.В.Теслика.

10:31 26.03.2019

Увага - пожежонебезпечний період!

Увага - пожежонебезпечний період!

Пожежонебезпечний період - це частина року, коли виникають пожежі в природних екосистемах (з моменту сходження снігового покриву навесні до настання стійкої вологої осінньої погоди або утворення снігового покриву).

16:50 25.03.2019

Виконком 25 березня

Виконком 25 березня

     25 березня   відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, де головними стали питання «Про стан розвитку торгівельного та побутового обслуговування на території Недригайлівської селищної ради»,  «Про дотримання Правил благоустрою населених пунктів Недригайлівської селищної   ради   і   дотримання в них санітарного порядку», «Про стан злочинності та правопорядку на території Недригайлівської селищної ради за підсумками 2018 року», «Про стан автобусного забезпечення на території  Недригайлівської селищної ради», «Про стан обслуговування одиноких непрацездатних громадян та надання їм соціально-побутових послуг на території Недригайлівської селищної ради».

16:40 25.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь