Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Великдень – милий гість

Великдень – милий гість

       Свято  Світлого Христового Воскресіння несе очищення, оновлення, дарує надію на краще майбутнє, мирне життя нашої держави.

08:32 03.05.2019

КУБОК ПЕРЕМОГИ

КУБОК ПЕРЕМОГИ

27 квітня у місті Ромни відбувся традиційний турнір з боротьби дзюдо «Кубок перемоги», у якому взяли участь команди з Харкова, Києва, Полтави,Ніжина,Черкас, Лохвиці, Прилук, Ромнів, Охтирки та ряду населених  пунктів Сумської області. Вихованці Недригайлівської ДЮСШ здобули такі призові місця:          І місце - Давид Бойко, ІІ місце - Ілона Євтушенко, ІІІ місця - Таміла Григоренко, Ростислав Веретільник, Андрій  Павленко. Велика подяка батькам юних спортсменів за допомогу у виїзді на змагання.

15:25 02.05.2019

У Кулішівці зустрілися з учасником ліквідації  наслідків аварії на ЧАЕС

У Кулішівці зустрілися з учасником ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС

Відзначення Чорнобильської трагедії - це не свято, 26 квітня -  це день, коли кожна людина повинна поставити перед собою питання : "Хто я?", «Чим можу допомогти іншим?» 25 квітня працівниками Кулішівського сільського клубу і Кулішівської  сільської бібліотеки був проведений вечір - зустріч з учасником ліквідації  наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Миколою Жмурченком, який, ризикуючи своїм здоров’ям і життям, брав участь у ліквідації наслідків аварїї. Староста Кулішівського старостинського округу Юрій Короткий вручив подарунок Миколі Миколайовичу і висловив слова вдячності за самопожертву і мужність, побажав міцного здоров’я, сімейного благополуччя.

13:29 02.05.2019

Вечір – зустріч із студентами

Вечір – зустріч із студентами

26 квітня  актова зала комунального закладу «Недригайлівська дитяча музична школа Недригайлівської селищної ради Сумської області» була переповнена – викладачі і учні із задоволенням слухали спів і гру на бандурі та гітарі талановитих студентів Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Д.Бортнянського. Приємні враження, високий професіоналізм продемонстрували колишні випускниці  школи  по класу бандури Альона Юхтенко, Ірина Веретільник  та Єлизавета Карпенко, яка буде працювати викладачем  по класу гітари з наступного навчального року.

10:49 02.05.2019

Свято боротьби

Свято боротьби

24-25 квітня вихованці Недригайлівської ДЮСШ взяли участь у відкритому чемпіонаті міста Суми з боротьби самбо. За результатами змагань, вихованці Недригайлівської ДЮСШ показали гідні результати: І місце виборола Альона Савосько, ІІ місця посіли Денис Маслюк та Денис Ніштенко, третіми стали Владислав Манько, Костя Чечоткін, Денис Гаврилкін, Давід Коренев, Павло Плахотний, Олександр Нємцев, Артем Шрамко. Велика подяка батькам юних спортсменів за допомогу у виїзді на змагання.

10:42 02.05.2019

До Всеукраїнського Дня футболу у Недригайлові відбувся традиційний турнір

До Всеукраїнського Дня футболу у Недригайлові відбувся традиційний турнір

За ініціативи Недригайлівського селищного голови та комітету ветеранів футболу напередодні Всеукраїнського Дня футболу у Недригайлові відбувся турнір з міні-футболу серед ветеранських команд. Участь в турнірі взяли такі команди: ФК Ветеран(Недригайлів), збірна с. Вільшана та збірна команда недригайлівців, які мешкають в м. Суми «Земляки».

08:38 02.05.2019

Віра в краще разом з паскою від селищного голови

Віра в краще разом з паскою від селищного голови

      Є багато свят, які люблять зустрічати українці. Але одним з головних є весняне свято – Великдень. Це світле і добре свято несе з собою віру, надію і любов. Дотримуючись цих принципів, 26 квітня  Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук, начальник відділу праці та соціального захисту населення селищної ради Леніна Волошко, начальник служби у справах дітей селищної ради Світлана Сопік відвідали  учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Андрія Рогозіна, Володимира Гордієнка, вдову Костюк Катерину, людей з обмеженими фізичними можливостями,  одиноких пенсіонерів, ветеранів селища, сім’ї загиблих в АТО   та вручили по пасочці  до свята.         

20:15 26.04.2019

У вихорі народного танцю

У вихорі народного танцю

        Народний танець – це душа народу, його  краса і велич. Зворушливі, ліричні хороводи та запальні, веселі танці розкривають побут і традиції народу.

11:01 26.04.2019

ВЕЛИКДЕНЬ ІДЕ – СВЯТО В ДУШІ НЕСЕ!

ВЕЛИКДЕНЬ ІДЕ – СВЯТО В ДУШІ НЕСЕ!

   До Великодня маленькі користувачі відділу бібліотеки для дітей комунального закладу «Недригайлівська публічна бібліотека» вчились власноруч виготовляти святковий декор, зробивши паперові писанки на шпажках, які підійдуть для прикраси кошиків і створення великоднього настрою вдома.

10:58 26.04.2019

Відлуння Чорнобильської трагедії

Відлуння Чорнобильської трагедії

   Час пливе невпинно. Спливають роки, сплітаючись у десятиліття, а чорний день Чорнобильської трагедії залишається найбільшим горем для нас, українців.

10:29 26.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь