A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Селищний огляд-конкурс «Квітневий сміхопад»

Селищний огляд-конкурс «Квітневий сміхопад»

       З давніх - давен славиться український народ своїм гострим словом. Українці обдаровані незрівнянним гумором, який визначається невичерпністю веселого  та дотепного, що переливається всіма відтінками сміху, відсвічує легкою і добродушною посмішкою. І  це правда, тому що наш народ уміє веселитися і сміятися від душі. Сміх - це сила від усіх хвороб. Він додає нам настрою, допомагає в житті побачити більше світлого, радісного і просто стати  добрішими.

11:25 15.04.2019

Висадили троянди у центральному сквері

Висадили троянди у центральному сквері

     Працівники Недригайлівської селищної ради та її структурних підрозділів взяли участь у щорічній благодійній акції, що вже стала традицією: за власний кошт придбали та за допомогою осіб, які перебувають на громадських роботах,    висадили на території центрального скверу селища Недригайлів 80 кущових троянд з різноманітним забарвленням бутонів.

14:56 12.04.2019

Привітали з 95-річним ювілеєм

Привітали з 95-річним ювілеєм

    12 квітня Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук відвідав та привітав жительку села Віхове  Заїку Марфу  Іванівну з 95 - річним ювілеєм. Разом зі словами привітань Ігор Вікторович висловив слова подяки за багаторічну працю, побажав міцного здоров’я, миру та благополуччя.

14:39 12.04.2019

Жменька сміху дітям на втіху

Жменька сміху дітям на втіху

  Сміх продовжує життя! Три хвилини сміху замінять п’ятнадцять хвилин ранкової гімнастики. Головний секрет збереження хорошого настрою полягає в тому, щоб не дозволяти дрібницям турбувати нас, і разом з тим, цінувати ті маленькі радощі, які ми часто пропускаємо в нашому повсякденному житті.

15:32 11.04.2019

Допомога багатодітнім сім’ям

Допомога багатодітнім сім’ям

    13 березня 2019 року Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про надання соціальної підтримки багатодітнім сім’ям. Відповідно даного рішення кожна багатодітна українська сім'я отримає на третю, четверту, п'яту і кожну наступну дитину до 6-річного віку щомісячну допомогу у розмірі 1700 гривень. Право на цей вид допомоги матиме багатодітна сім’я, яка звернеться із заявою за місцем свого проживання до старостату, або до управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації та особисто надасть відповідні документи:

13:45 11.04.2019

Пройшло засідання комісії з житлових питань

Пройшло засідання комісії з житлових питань

    11 квітня у Недригайлівській селищній раді відбулося засідання комісії з житлових питань при виконавчому комітеті Недригайлівської селищної ради під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентина Акімова. Розглядалися питання про постановку громадян  на квартирний облік, присвоєння окремих поштових адрес, визнання будинку непридатним для проживання та інші. За рішеннями членів комісії, одне питання направлене на доопрацювання, інші, за рекомендаціями комісії, будуть винесені на розгляд виконавчого комітету селищної ради.

11:20 11.04.2019

Прес-тур Сумського відділення Асоціації міст України до Недригайлівської громади

Прес-тур Сумського відділення Асоціації міст України до Недригайлівської громади

  9 квітня відбувся  прес-тур Сумського відділення Асоціації міст України до Недригайлівської громади  в рамках проекту «Пульс»  на тему: «Ефективне використання фінансового ресурсу – запорука розвитку об’єднаної громади».

08:51 10.04.2019

90-річний ювілей святкували у Маршалах

90-річний ювілей святкували у Маршалах

9 квітня відзначив свій 90-річний ювілей житель с. Маршали Мельник Григорій Якович. З нагоди цього величного свята його вітали рідні, сусіди. Завітали на ювілей і голова ветеранської організації с. Маршали Михайло Гнатенко  та в.о. старости  Маршалівського старостинського округу  Валентина Дяченко. Всі вітали ювіляра, бажаючи міцного здоров’я, родинного благополуччя, добробуту і миру. Мельник Григорій Якович народився, виріс і працював усе життя в рідному селі. Уже пройшло 7 років, як похоронив дружину. Має двох дітей – сина і доньку, чотирьох онуків та правнуків.   Усі щиро його вітали і бажали жити довго і щасливо.

15:57 09.04.2019

Змагалися юні футболісти

Змагалися юні футболісти

У  період з 4 по 7 квітня  на базі футбольного центру «Барса» проходив турнір з футболу пам’яті Артема Безродного серед юнаків 2010 року народження. В цьому турнірі взяло участь 6 команд, а саме: «Металург» м. Запоріжжя, «Металіст» м. Харків, «Восход» м. Київ, «Барса-2009» м. Суми, «Барса - 2010» м. Суми, «Іскра» ДЮСШ Недригайлів. Чотири дні велися запеклі поєдинки на полях ФЦ «Барса» і у підсумку змагань місця розподілилися такім чином. 1 місце – команда «Металург» м. Запоріжжя, 2 місце - команда «Восход» м. Київ, 3 місце - команда «Металіст» м. Харків, 4 місце - команда «Барса - 2010» м. Суми, 5 місце – команда «Іскра» ДЮСШ Недригайлів, поза заліком – команда «Барса-2009» м. Суми. Команди були нагороджені сувенірами, кубками, медалями та солодкими подарунками. Також були визнані кращі гравці команд. У нашій команді таким був визнаний Максим Коренев.

13:13 09.04.2019

ДЕНЬ ЗДОРОВ’Я У БІБЛІОТЕЦІ

ДЕНЬ ЗДОРОВ’Я У БІБЛІОТЕЦІ

Сучасний  світ відкриває перед  нами  великі  можливості,  ми поспішаємо жити, не замислюючись над тим, що іноді потрібно зупинитися, потурбуватися про себе, про своє життя, лише здорова людина відчуває себе повноцінною особистістю, і лише    здорова    людина    приносить    користь суспільству. Здоров'я - одна з основних умов щастя людини.

08:17 09.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь