A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Апаратна нарада 25 березня

Апаратна нарада 25 березня

   25 березня  у  Недригайлівській селищній раді проведена апаратна нарада під керівництвом Недригайлівського селищного голови Ігоря Остапчука із  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, керівниками комунальних підприємств, старостою, в.о. старост старостинських округів.

15:21 25.03.2019

Відбувся турнір з дзюдо пам’яті борців  Недригайлівщини

Відбувся турнір з дзюдо пам’яті борців Недригайлівщини

  З метою популяризації спорту на Недригайлівщині та збереження спортивних традицій вже понад чверть століття проводиться традиційний турнір з дзюдо пам’яті борців  Недригайлівщини Олексія Гашенка та Олега Твердоуса. Ось і цього року 23 березня спортивна зала Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ступенів гостинно відкрила двері для 15 команд з Сумської та Полтавської областей. Загальна кількість учасників змагань склала 260 спортсменів.  Під час урочистого відкриття змагань зі словами вітання до учасників та присутніх звернувся Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук, котрий наголосив на важливості проведення таких змагань, адже це запорука здоров’я молоді Недригайлівщини та побажав учасникам спортивних перемог. 

14:17 25.03.2019

ЧАРІВНІ ДЖЕРЕЛА

ЧАРІВНІ ДЖЕРЕЛА

З метою відродження та популяризації кращих зразків пісенної та фольклорної спадщини України, підтримки обдарованих виконавців, виховання у молодого покоління любові та шанобливого ставлення до творчих надбань українського народу,  23 березня на базі Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Д.Бортнянського відбувся обласний пісенний дитячий фестиваль-конкурс виконавців народної пісні «Чарівні джерела».

10:59 25.03.2019

Творчий звіт  Будинку дитячої та юнацької творчості

Творчий звіт Будинку дитячої та юнацької творчості

      22 березня  у колі друзів, почесних гостей, батьків, громадськості відзначив своє творче многоліття колектив Недригайлівського будинку дитячої та юнацької творчості Недригайлівської селищної ради.

19:59 22.03.2019

Про встановлення весняно-літньої заборони  на лов водних біоресурсів

Про встановлення весняно-літньої заборони на лов водних біоресурсів

Відповідно до Наказу Управління Державного агентства рибного господарства у Сумській області від 14.03.2019 № 30–ОД «Про встановлення весняно-літньої заборони на лов водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Сумської області у 2019 році» заборонене любительське і спортивне рибальство на період нересту риб та розмноження інших біоресурсів у рибогосподарських водоймах підконтрольних Управлінню Державного агентства рибного господарства у Сумській області, у такі строки:

16:08 21.03.2019

Віддай людині крихітку себе – за це душа наповнюється світлом

Віддай людині крихітку себе – за це душа наповнюється світлом

20 березня 2019 року в КЗ «Недригайлівська дитяча музична школа Недригайлівської селищної ради Сумської області» відбувся вечір пам’яті  присвячений  90 – річчю з дня народження керівника, музиканта, громадського діяча і просто хорошої людини  Євгенія Юхимовича Фурманова.  Вплітаємо у вінок пам’яті  спогади про людину, яка причастила нас любов’ю до музики, дітей. Директор школи, професіонал з великої літери, справжній ентузіаст своєї справи, Євгеній Юхимович стояв у витоків створення Недригайлівської дитячої музичної школи. 

09:41 21.03.2019

Обговорили питання розбудови Роменського госпітального округу

Обговорили питання розбудови Роменського госпітального округу

     20 березня у Роменській центральній районній лікарні відбувся "круглий стіл" на тему: "Організація та фінансові питання розбудови Роменського госпітального округу", де було обговорено питання створення госпітальної ради, перспективи розвитку округу, співпраці територіальних громад. 

16:50 20.03.2019

Керівництво Пенсійного фонду області провело прийом громадян у Хоружівці

Керівництво Пенсійного фонду області провело прийом громадян у Хоружівці

19 березня до села Хоружівка завітав допомогомобіль та керівництво головного управління Пенсійного фонду України Сумської області на зустріч із жителями громади. Прийом громадян проводила заступник начальника управління Олена Савісько, начальники відділів, спеціалісти.

16:35 20.03.2019

Стоп домашньому насильству!

Стоп домашньому насильству!

Організаційно-правові засади запобігання та протидії домашньому насильству, основні напрями реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, спрямовані на захист прав та інтересів осіб, які постраждали від такого насильства, визначені Законом України від 07 грудня 2017 року№ 2229-VIII «Про запобігання та протидію домашньому насильству».

09:32 20.03.2019

Як голосуватимуть внутрішньо переміщені особи

Як голосуватимуть внутрішньо переміщені особи

31 березня 2019 року в Україні будуть проводитись вибори Президента України. Центральною виборчою комісією спрощено процедуру голосування для громадян України, виборча адреса яких знаходиться на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях.

16:19 19.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь