A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Історичні читання про річницю заснування Недригайлова

Історичні читання про річницю заснування Недригайлова

З нагоди 380-ї річниці заснування Недригайлова в структурному підрозділі Державного історико-культурного заповідника  "Посулля" Недригайлівському краєзнавчому музеї відбулися історичні читання, в яких прийняли участь краєзнавці, шанувальники старовини, представники місцевої та районної влади.

14:23 13.03.2019

Іваничани взяли участь у відбірковому конкурсі читців Шевченківської поезії

Іваничани взяли участь у відбірковому конкурсі читців Шевченківської поезії

12 березня учасниця гуртка художнього читання Іваницького сільського будинку культури - філії комунального закладу  «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради Сумської області» Валентина Дяченко взяла участь в обласному відбірковому конкурсі читців, присвяченому пам’яті Тараса  Шевченка, який відбувся в приміщенні Сумської обласної  філармонії. Поряд  із загальновідомими лірико-драматичними творами Тараса Шевченка під час конкурсу прозвучали поезії, що віддзеркалюють сьогоднішні патріотичні настрої українського суспільства.  За результатами відбіркового конкурсу Валентина Дяченко   була нагороджена   дипломом за активну участь.

11:34 13.03.2019

Свято в Зеленівському сільському клубі

Свято в Зеленівському сільському клубі

     8 березня в Зеленівському сільському  відбувся тематичний вечір «Берегиня роду» та  святковий  концерт, присвячені  Міжнародному дню прав жінок і миру.

16:43 12.03.2019

В УКРАЇНІ СТАРТУВАЛА ПРАВОПРОСВІТНИЦЬКА КАМПАНІЯ «Я МАЮ ПРАВО ГОЛОСУ»

В УКРАЇНІ СТАРТУВАЛА ПРАВОПРОСВІТНИЦЬКА КАМПАНІЯ «Я МАЮ ПРАВО ГОЛОСУ»

     Міністерство юстиції України спільно з Центральною виборчою комісією в межах правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» з метою підвищення рівня обізнаності громадян щодо виборчих прав, механізмів їх реалізації та захисту, виборчих процедур розпочало всеукраїнську правопросвітницьку кампанію «Я маю право голосу».

16:42 12.03.2019

Щеплюємо тварин проти сказу!

Щеплюємо тварин проти сказу!

    У зв’язку з тим, що склалася складна епізоотична ситуація по сказу тварин, відповідно до Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», повідомляємо, що з березня в  селищі Недригайлів почався подвірний обхід для проведення щеплення собак і котів проти сказу.

15:35 12.03.2019

У Недригайлові планується встановлення пам’ятного знаку

У Недригайлові планується встановлення пам’ятного знаку

     11 березня голова Недригайлівської райдержадміністрації Сергій Панченко разом з Недригайлівським селищним головою Ігорем Остапчуком провели робочу нараду з завідувачем архітектурного відділення Сумського будівельного коледжу Іриною Вентоняк та старшим викладачем  Сумського будівельного коледжу Ольгою Доб’єю. Під час робочої наради були обговорені питання реалізації проекту встановлення пам’ятного знаку учасникам бойових дій,  наших земляків, що загинули в зоні АТО. Зокрема, йшлося про розробку ескізів пам’ятника студентами будівельного коледжу.

15:34 12.03.2019

Селищним головою проведено апаратну нараду

Селищним головою проведено апаратну нараду

11 березня Недригайлівським селищним головою І.Остапчуком проведено апаратну нараду із начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, керівниками комунальних підприємств, старостою, в.о. старост старостинських округів. Учасники зібрання проінформували селищного голову про виконання доручень, занесених до протоколу попередньої наради.

14:56 11.03.2019

Свято жінки, весни і кохання

Свято жінки, весни і кохання

У природній мінливості, у змаганні холоду й тепла, похмурості та ясності сьогодення є дивовижне свято прекрасної, красивої, завжди жаданої половини людства, свято всіх жінок – 8 Березня.

13:08 11.03.2019

Відбувся шаховий турнір

Відбувся шаховий турнір

Минулих вихідних у шаховому клубі культурно-спортивного комплексу «Колос» в Недригайлові відбувся відкритий селищний шаховий турнір, присвячений 8 березня. Позмагатися в ігровій майстерності зібралися 10 шахістів нашої громади. Змагання проходили за коловою системою з контролем часу 10 хвилин на партію кожному учаснику. В підсумку найкращу результативність показав Антон Левчинський, друге та третє місця в турнірній таблиці розділили між собою Зосим Лелюшкін та Олексій Кульбачний. Призери шахового турніру нагороджені грамотами Недригайлівського селищного голови та пам’ятними сувенірами відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради.

10:55 11.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь