A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Проходить грейдерування вулиць Недригайлова

Проходить грейдерування вулиць Недригайлова

З метою приведення території у належний санітарний стан, на виконання  Правил благоустрою населених пунктів Недригайлівської селищної ради, 4-5 квітня у селищі Недригайлів  проводиться грейдерування вулиць. Цими днями роботи проведені  по вулицях  Шевченка, Гагаріна, Кошового, 2-му пр.Сумському, вул.Лісовій  та інших. До робіт задіяна техніка філії «Недригайлівський райавтодор». Роботи з грейдерування триватимуть і надалі.

11:24 05.04.2019

Упорядковується Кулішівка

Упорядковується Кулішівка

Тривають роботи з благоустрою у Кулішівському старостинському окрузі. 4 квітня, в єдиний санітарний день, впорядковано узбіччя доріг, вирубано поросль, прибрано сміття, приведена в належний санітарний стан частина території села. Роботи на чолі з старостою Кулішівського старостинського округу Юрієм Коротким продовжуються і сьогодні, 5 квітня.  В них задіяні непрацюючі жителі села, працівники апарату старостинського округу та сільського клубу.

10:41 05.04.2019

Дзюдоїсти знову з перемогами!

Дзюдоїсти знову з перемогами!

4 квітня в  місті Суми відбувся чемпіонат області з дзюдо серед юнаків та дівчат 2004-2006 р.н. За результатами змагань у своїх вагових категоріях  І місце виборола Альона Савосько,  ІІ місце  - Олександр Нємцев, треті місця - Денис Ніштенко, Вадим Терновський.

09:57 05.04.2019

Заходи до Всеукраїнського тижня дитячого читання

Заходи до Всеукраїнського тижня дитячого читання

Разом з пробудженням природи, весна несе нам багато прекрасних свят, і одне з них є традиційне і довгоочікуване, яке люблять усі діти – це Всеукраїнський тиждень дитячого читання. «Нам книга відкриває    всі світи», - під такою назвою 1 квітня стартував тиждень у відділі бібліотеки  для дітей комунального закладу  «Недригайлівська публічна бібліотека».

14:16 04.04.2019

Проведене засідання селищної робочої групи з питань додержання мінімальних гарантій в оплаті праці

Проведене засідання селищної робочої групи з питань додержання мінімальних гарантій в оплаті праці

         03 квітня  Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук  провів засідання селищної робочої групи з питань додержання мінімальних гарантій в оплаті праці, своєчасної та у повному обсязі оплати праці та оформлення трудових відносин  із фізичними особами –  підприємцями селища Недригайлів. Згідно розпорядження селищного голови був затверджений склад та положення  селищної робочої групи. Під час проведення засідання  були висвітлені питання щодо додержання законодавства про працю, а саме: додержання мінімальних гарантій в оплаті праці найманих  працівників. 

10:20 04.04.2019

Спілкування з книгою

Спілкування з книгою

Ми всі живемо в час інтенсивного та швидкого розвитку інформаційних технологій, комп’ютеризації та Інтернету. Та ніщо не може замінити спілкування людини зі справжньою книгою.

10:19 04.04.2019

Працювали у Гринівці

Працювали у Гринівці

3 квітня в.о. старости Гринівського старостинського округу Галина Черевко організувала непрацюючих жителів села до наведення благоустрою на території Гринівського старостинського округу. Протягом дня було приведено в належний санітарний стан узбіччя доріг, центральне кладовище, територія біля Архангело-Михайлівської церкви та центру села. Всього до виконання робіт (вирубування порослі, прибирання сміття, вигрібання) було залучено 36 осіб.

09:50 04.04.2019

Навчання за професією «Бджоляр»

Навчання за професією «Бджоляр»

       Державний навчальний заклад «Сумський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості» запрошує навчання за професією «Бджоляр». Після закінчення навчання видається документ державного зразка - свідоцтво про присвоєння  робітничої кваліфікації. Навчання може здійснюватися за кошти фізичних, юридичних осіб, а також за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, а саме за  рахунок ваучера. За більш детальною інформацією звертатися (0542) 611-256 

09:45 04.04.2019

Першість Недригайлова з більярду

Першість Недригайлова з більярду

Днями завершилось проведення відкритої першості селища Недригайлів з більярду 2019 року, яке тривало кілька тижнів поспіль. Турнір проходив за коловою системою, кожен з десяти учасників грав партії до трьох перемог по черзі зі всіма своїми суперниками. Всього в рамках турніру було зіграно 158 (!) партій. В результаті такої тривалої та впертої боротьби першу сходинку турнірного п’єдесталу зайняв Валерій Таран, друге місце виборов Сергій Гордієнко, третє місце дісталося Миколі Миколаєнку. Переможцям змагання, а також найстаршому учаснику турніру, ветерану більярдного спорту Володимиру Ковалю були вручені грамоти та призи відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Недригайлівської селищної ради.

09:28 04.04.2019

Відбулася апаратна нарада

Відбулася апаратна нарада

3 квітня 2019 року заступником Недригайлівського селищного голови В.Акімовим  була проведена апаратна нарада з старостою, виконуючими обов’язки старост старостинських округів, керівниками комунальних підприємств, начальниками відділів та відокремлених структурних підрозділів селищної ради.

13:02 03.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь