A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ПРОГРАМА ПІДТРИМКИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЖИТЛОВОГО БУДІВНИЦТВА НА СЕЛІ «ВЛАСНИЙ ДІМ»

ПРОГРАМА ПІДТРИМКИ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ЖИТЛОВОГО БУДІВНИЦТВА НА СЕЛІ «ВЛАСНИЙ ДІМ»

У Сумській області продовжено дію програми «Власний дім», завданням якої є сприяння у вирішенні житлових питань сільського населення, через надання довготермінових пільгових кредитів під три відсотки річних (багатодітні сім’ї звільняються від сплати відсотків за користування кредитом) на такі цілі та в таких межах:

09:08 21.05.2021

НА ЗАСІДАННІ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ОБГОВОРИЛИ РЯД ВАЖЛИВИХ ПИТАНЬ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ

НА ЗАСІДАННІ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ОБГОВОРИЛИ РЯД ВАЖЛИВИХ ПИТАНЬ ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ГРОМАДИ

20 травня відбулося засідання виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради, де основними стали питання «Про організацію відпочинку та оздоровлення дітей в загальноосвітніх школах та дошкільних навчальних закладах на території Недригайлівської селищної ради влітку 2021 року», «Про виконання Селищної програми «Молодь» на 2017-2020 роки», «Про сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах та проживають на території Недригайлівської селищної ради», «Про забезпечення соціальної підтримки військовослужбовців, учасників антитерористичної операції та учасників здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримуванні збройної агресії Російської Федерації в Донецькій та Луганській областях а також членів їх сімей, вшанування пам’яті загиблих на території Недригайлівської селищної ради».

17:08 20.05.2021

ОДЯГНИ ВИШИВАНКУ КРАЇНО МОЯ

ОДЯГНИ ВИШИВАНКУ КРАЇНО МОЯ

Вже стало чудовою традицією щорічно відзначати на території Недригайлівської селищної ради яскраве патріотичне свято – День вишиванки. Це міжнародне свято, покликане зберегти вишиту сорочку, як символ незламності духу українського народу у боротьбі за незалежність. Висловили шану до національної традиції, проявили патріотизм жителі різного віку, в різних куточках громади, вдягнувши вишиванки та прийнявши участь у різноманітних культурно-митецьких заходах.

16:07 20.05.2021

ЗАПРОШУЄМО ПОПОВНИТИ БАНК НАТУРАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ ДЛЯ ТИХ, ХТО ЇЇ  ПОТРЕБУЄ

ЗАПРОШУЄМО ПОПОВНИТИ БАНК НАТУРАЛЬНОЇ ДОПОМОГИ ДЛЯ ТИХ, ХТО ЇЇ ПОТРЕБУЄ

При КУ Недригайлівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) діє банк одягу, який постійно поповнюється речами за рахунок населення та благодійних організацій. Особливо актуальними є теплий одяг та взуття.

15:42 20.05.2021

НЕХАЙ ЖИТТЯ БУДЕ ВИШИТЕ КОЛЬОРАМИ ЩАСТЯ, РАДОСТІ Й ДОБРА

НЕХАЙ ЖИТТЯ БУДЕ ВИШИТЕ КОЛЬОРАМИ ЩАСТЯ, РАДОСТІ Й ДОБРА

Дорогі жителі Недригайлівщини! Від щирого серця вітаємо з Днем вишиванки, який ми святкує щорічно у третій четвер травня. Вишиванка – щось набагато більше, аніж просто одяг. Це символ України, який зберігає коріння, ідентичність, розуміння себе. Це наша історія, душа нашого народу. Науковці вважають, що у вишивці зашифровано наш генетичний код. Працівники селищної ради залюбки одягають вишиванки в будні, свята та на роботу. Носіть вишиванку з гордістю та майте її не просто на тілі, а і в серцях! Зі святом!

15:25 20.05.2021

У ТЕРЦЕНТРІ ПРОВЕДЕНО ЗБОРИ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ

У ТЕРЦЕНТРІ ПРОВЕДЕНО ЗБОРИ ТРУДОВОГО КОЛЕКТИВУ

20 травня відбулися збори трудового колективу Комунальної установи Недригайлівський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Недригайлівської селищної ради Сумської області, на які була запрошена начальник Недригайлівського відділу з питань призначення та виплати державної соціальної допомоги управління соціального захисту населення Роменської районної державної адміністрації Галина НАУМЕНКО, яка розповіла про зміни у законодавстві, щодо оформлення та механізм нарахувань субсидій.

15:22 20.05.2021

МАЄМО БУТИ ГОТОВІ ДО ЗАХИСТУ РІДНОЇ ТЕРИТОРІЙ

МАЄМО БУТИ ГОТОВІ ДО ЗАХИСТУ РІДНОЇ ТЕРИТОРІЙ

Сьогодні Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ разом із військовим комісаром Недригайлівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковником Віктором САМОНОВИМ відвідали воїнів-резервістів територіальної оборони, які нині проходять навчання на Роменщині.

20:10 19.05.2021

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПОТЕРПІЛИХ ЗА КОШТИ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ

СОЦІАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ПОТЕРПІЛИХ ЗА КОШТИ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ

Одним з важливих напрямів діяльності управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Сумській області є соціальний захист потерпілих на виробництві та членів їх сімей. У разі настання страхового випадку цій категорії громадян здійснюється призначення та надання страхових виплат та медико-соціальних послуг. 

09:38 19.05.2021

ПОНАД 900 ПРАЦЮЮЧИХ ТА ЧЛЕНІВ ЇХ РОДИН СУМЩИНИ ПЕРЕДБАЧЕНО ЗАБЕЗПЕЧИТИ ЦЬОГОРІЧ РЕАБІЛІТАЦІЙНИМ ЛІКУВАННЯМ ЗА КОШТИ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ

ПОНАД 900 ПРАЦЮЮЧИХ ТА ЧЛЕНІВ ЇХ РОДИН СУМЩИНИ ПЕРЕДБАЧЕНО ЗАБЕЗПЕЧИТИ ЦЬОГОРІЧ РЕАБІЛІТАЦІЙНИМ ЛІКУВАННЯМ ЗА КОШТИ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ УКРАЇНИ

Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області та його відділення проводять активну роботу по реалізації прав застрахованих осіб, тобто працюючих, та членів їх сімей  на реабілітаційне лікування у санаторно-курортних закладах після перенесених захворювань і травм. На ці цілі нинішнього року передбачено понад 11мільйонів гривень для відновлення здоров’я більше, ніж 900 осіб. З початку року на реабілітаційне лікування у санаторно-курортні заклади України вже направлено 124 застраховані особи та члени їх сімей.

09:35 19.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь