A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

З 22 ТРАВНЯ ЗАПРАЦЮЄ ГРОМАДСЬКИЙ ТРАНСПОРТ, А З 25-ГО – ДИТЯЧІ САДКИ

З 22 травня Україна буде переходити до адаптивного карантину, який передбачає поетапне пом'якшення карантинних обмежень. Про це заявив Прем'єр-міністр України Денис ШМИГАЛЬ в ефірі одного з телеканалів України

15:45 19.05.2020

Держрегулювання цін на товари під час карантину – вже з 18 травня!

З 18 травня 2020 року набирає чинності Постанова КМУ №341, якою запроваджується на час карантину державне регулювання цін на товари, які мають соціальну значущість і діятиме до закінчення карантину, встановленого постановою № 211 (наразі до 22 травня 2020 р.)

13:54 18.05.2020

17 травня в Україні відзначили День пам’яті жертв політичних репресій

День пам’яті жертв політичних репресій відзначається згідно з Указом Президента  України від 21 травня 2007 року, щорічно у третю неділю травня, з метою належного вшанування пам’яті жертв політичних репресій, привернення уваги суспільства до трагічних подій в історії України, викликаних насильницьким впровадженням комуністичної ідеології.

11:13 18.05.2020

ВИВЧАЙ ЄВРОПУ – ЗМІНЮЙ УКРАЇНУ

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях: свободи, демократії, поваги до прав людини, верховенства права та враховує інтереси всіх учасників. Ще з античних часів Україна є повноправною та невід’ємною частиною європейської спільноти – великої родини, об’єднаної прогресивними демократичними поглядами. Цей день – чудовий привід вкотре засвідчити прагнення України жити в мирі та злагоді, будувати своє майбутнє в колі країн об’єднаної Європи.

09:35 18.05.2020

15 травня – Міжнародний день сім’ї

 Сьогодні, 15 травня, відзначається найсімейніше свято нашого часу - Міжнародний день сім'ї. Засноване в 1993 році з ініціативи Генеральної Асамблеї ООН, воно швидко знайшло своїх прихильників по всьому світу. Адже саме сім'я є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі. Саме цього дня представники виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради, а саме: начальник Служби у справах дітей селищної ради Світлана Сопік та начальник відділу праці та соціального захисту населення селищної ради Леніна Волошко відвідали багатодітні та  прийомні сім’ї  Недригайлівської громади та привітали їхні родини зі святом. Діти отримали подарунки та солодощі від Недригайлівської селищної ради.

15:32 15.05.2020

З Днем Європи!

Дорогі земляки! Традиційно у третю суботу травня в Україні відзначається День Європи. Для українців це особливий день. Під час Революції Гідності український народ довів, що Україна — це незалежна європейська держава.

15:12 15.05.2020

Про заборону обмеження загального водокористування!

На виконання листа Регіонального офісу водних ресурсів у Сумській області, селищна рада повідомляє про набрання чинності Закону України від 29 жовтня 2019 року № 233-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення безперешкодного доступу громадян до узбережжя водних об’єктів для загального водокористування».

15:08 15.05.2020

90-річний ювілей

15 травня святкує свій 90-річний ювілей жителька села Кулішівка Глазько Марія Петрівна. Жінка все життя пропрацювала у галузі сільського господарства, зараз проживає сама. Щоб привітати ювілярку зі святом, до неї завітали Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук, староста Кулішівського старостинського округу Юрій Короткий, заступник селищного голови Валентин Акімов. За багаторічну сумлінну працю Марії Петрівні були вручені подяка, подарунок та квіти, висловлені побажання міцного здоров’я, мирного неба над головою та усіляких гараздів.

14:49 15.05.2020

Допомога поруч

Міністерство соціальної політики України запустило інформаційну онлайн-платформу “Допомога поруч” для надання адресної допомоги вразливим верствам населення в період карантину.

14:49 15.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь