A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Апаратна нарада

Апаратна нарада

   Під керівництвом Недригайлівського селищного голови І.Остапчука в середу, 1 липня 2020 року, відбулася щотижнева апаратна нарада, на якій було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено заходи на найближчий період.

08:51 02.07.2020

ГРАЮТЬ НЕДРИГАЙЛІВСЬКІ ВЕТЕРАНИ ФУТБОЛУ

ГРАЮТЬ НЕДРИГАЙЛІВСЬКІ ВЕТЕРАНИ ФУТБОЛУ

Ми уже неодноразово писали про розвиток ветеранського футболу в Недриайлівській ОТГ. Ветерани-футболісти, образно кажучи, не повісили свої бутси на цвяхи, а й досі виходять на футбольні майданчики. Є ветеранські команди в Недригайлові та Вільшані. І вони не тільки є, а систематично грають між собою. І в черговому матчі (на світлині) «діди» продемонстрували не тільки видовищну й змістовну гру, а й досить результативну. Про що, до слова, засвідчує й результат поєдинку – 7:7.

08:40 30.06.2020

Конституція – основа демократії та прав людини

Конституція – основа демократії та прав людини

   28 червня з нагоди Дня Конституції України, дотримуючись карантинних норм,  відбулося покладення живих квітів до пам’ятника Тарасу Шевченку за участю керівників районної та селищної рад. Покладення до пам’ятних місць за участю представників старостатів пройшло у населених пунктах старостинських округів.

10:01 28.06.2020

Виконком 26 червня

Виконком 26 червня

26 червня   відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, де були розглянуті   питання «Про  хід   виконання «Селищної програми  національно-патріотичного виховання   дітей та  молоді  на  2018 - 2020   роки»,  «Про сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах та проживають на території Недригайлівської селищної ради», «Про  стан захисту житлових прав    дітей-сиріт   та   дітей, позбавлених    батьківського піклування, та осіб з їх числа» та інші.

14:20 26.06.2020

Долучилися до проведення єдиного санітарного дня

Долучилися до проведення єдиного санітарного дня

25 червня у селищі Недригайлів пройшли заходи з благоустрою у рамках проведення єдиного санітарного дня. Трудові колективи Недригайлівської селищної ради активно працювали на території центрального скверу селища та на культурно-спортивному комплексі «Колос». Тут були проведені роботи з упорядкування клумб, обкошування, прибирання сміття. До заходів з благоустрою були залучені працівники Недригайлівської селищної ради, фінансового відділу, відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту селищної ради, культурно-спортивного комплексу «Колос». Інші трудові колективи громади провели прибирання на своїх підвідомчих територіях.

14:17 26.06.2020

ФК «Явір» (Краснопілля) та ФК «Недригайлів-Барса-2003» (Недригайлів) продемонстрували змістовний футбол

ФК «Явір» (Краснопілля) та ФК «Недригайлів-Барса-2003» (Недригайлів) продемонстрували змістовний футбол

Перенесений матч 1 туру у Вищій лізі чемпіонату Сумщини з футболу між командами ФК «Явір» (Краснопілля) та ФК «Недригайлів-Барса-2003» (Недригайлів) відбувся 24 червня 2020 року на краснопільському стадіоні «Колос».Поєдинок між ФК «Явір» та ФК «Недригалів-Барса-2003» був завершальний матчем 1 туру чемпіонату. Відразу відзначимо, що обидві команди є дебютантами Вищої ліги нинішнього сезону. Минулого сезону ФК «Явір» став бронзовим призером першості в Першій лізі. А команда ФК «Недригайлів-Барса-2003» створена не так давно, фактично за кілька місяців до початку чемпіонату.

09:06 26.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь