A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ГРОМАД

СТРАТЕГІЯ РОЗВИТКУ ГРОМАД

    24 червня у приміщенні  комунального закладу «Недригайлівська публічна бібліотека», за ініціативи народного депутата України Максима ГУЗЕНКА та  громадської організації «Платформа розвитку громад»  для голів об’єднаних територіальних громад району, працівників органів місцевого самоврядування, відбувся семінар-тренінг «Стратегічний та проєктний підхід в місцевому економічному розвитку».

08:21 25.06.2020

МОН НЕ ПЕРЕВОДИТЬ ШКОЛИ НА ДИСТАНЦІЙНУ ОСВІТУ, ФОРМАТ НАВЧАННЯ З 1 ВЕРЕСНЯ ЗАЛЕЖАТИМЕ ВИКЛЮЧНО ВІД ЕПІДЕМІОЛОГІЧНОЇ СИТУАЦІЇ

МОН НЕ ПЕРЕВОДИТЬ ШКОЛИ НА ДИСТАНЦІЙНУ ОСВІТУ, ФОРМАТ НАВЧАННЯ З 1 ВЕРЕСНЯ ЗАЛЕЖАТИМЕ ВИКЛЮЧНО ВІД ЕПІДЕМІОЛОГІЧНОЇ СИТУАЦІЇ

  Навчальний рік 2020/2021 розпочнеться 1 вересня, а формат роботи шкіл залежатиме виключно від епідеміологічної ситуації. Про це заявила т.в.о. Міністра освіти і науки Любомира МАНДЗІЙ 23 червня 2020 року   «МОН не переводить школи на обов’язкову дистанційну форму навчання. Рішення про те, чи безпечно буде учням повертатись за парти 1 вересня, прийматимуть Комісія ТЕБ і НС та Головний державний санітарний лікар на основі епідеміологічної ситуації й не раніше серпня, ближче до старту навчального року. Наразі МОН готується до нового навчального року. Зокрема, спільно з Головним санлікарем ми готуємо вимоги для роботи шкіл в умовах пандемії – щодо правил дезінфекції, підготовки приміщень, перебування учнів у школі тощо», – зазначила т.в.о. Міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

16:25 24.06.2020

Гарний приклад співпраці

Гарний приклад співпраці

Нещодавно у селищі Недригалів поблизу вулиці Лугової та ІІ провулку Сумського місцеві жителі провели упорядкування на території колишньої молочно – товарної ферми. Було проведене обкошування прилеглої території, упорядковано фруктовий сад.  Разом з депутатом Недригайлівської селищної ради відповідного виборчого округу Юрієм Сердюком  до робіт долучилися жителі Руслан Гмиря, Василь та Віталій Стецюри, Ковальчук Андрій.

11:06 24.06.2020

ОСНОВНІ КАРАНТИННІ ОБМЕЖЕННЯ, ЩО ДІЮТЬ В УКРАЇНІ З 22 ЧЕРВНЯ 2020 РОКУ

ОСНОВНІ КАРАНТИННІ ОБМЕЖЕННЯ, ЩО ДІЮТЬ В УКРАЇНІ З 22 ЧЕРВНЯ 2020 РОКУ

   Набрали чинності зміни, які Кабінет Міністрів України вніс до постанови №392 від 20 травня 2020 року «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»

14:55 23.06.2020

До Недригайлова повертається великий футбол: ФК «Недригайлів-Барса-2003» стартує у Вищій лізі чемпіонату Сумщини

До Недригайлова повертається великий футбол: ФК «Недригайлів-Барса-2003» стартує у Вищій лізі чемпіонату Сумщини

Недригайлів завжди славився футбольними традиціями – всі команди, які захищали спортивну честь селища, досягали вагомих успіхів як на районних, так і на обласних, і навіть всеукраїнських турнірах. Та все ж таки найуспішніші досягнення мала команда ФК «Іскра» (Недригайлів), яка виступала у найвищому футбольному дивізіоні Сумщини.Також вона ставала чемпіоном обласного чемпіонату серед команд ДСТ «Колос».Були й інші досить значимі перемоги. Потім районна команда «Іскра» з різних причин перестала «іскриться»…В останні роки команда з Недригайлівщини не брала участі в чемпіонаті Сумщини з футболу… Та недарма кажуть, що той, хто до чогось прагне, той буде робити все можливе, щоб прагнення перетворилися в реальність.

08:26 23.06.2020

Виконуючий  обов’язки  селищного голови  провів апаратну нараду

Виконуючий обов’язки селищного голови провів апаратну нараду

   22 червня 2020 року виконуючий  обов’язки Недригайлівського селищного голови Валентин Акімов   провів апаратну нараду  з очільниками старостинських округів, начальниками відділів та відокремлених структурних підрозділів селищної ради.

13:44 22.06.2020

ТОЙ ЧЕРВЕНЬ 1941-го НІКОЛИ НЕ ЗАБУТИ

ТОЙ ЧЕРВЕНЬ 1941-го НІКОЛИ НЕ ЗАБУТИ

          22 червня 1941 року розпочався найкривавіший період у трагічній історії Другої світової війни, що завдала нашому народові страшних та непоправних втрат - забрала життя мільйонів українців, дощенту зруйнувала міста і села.

13:12 22.06.2020

День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

День скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні

    Пам'ять людська! Через велетенський швидкоплин десятиліть прориваються спогади - миттєвості найстрашнішої, найжорстокішої в історії нашого народу війни. Сьгодні вже мало залишилося живих тих, хто зі зброєю у руках захищав тоді нашу країну. Та всі, хто здобував Перемогу, навічно залишаться у вдячній пам'яті нащадків, а спомин про них передаватиметься з покоління в покоління. З нагоди Дня скорботи і вшанування пам'яті жертв війни в Україні на території Кулішівського старостинського округу в сільській бібліотеці організована виставка "Як довго ця війна тривала", а також відбулося покладення квітів до пам'ятника загиблим під час Другої світової війни. Вічна пам'ять полеглим на полі бою. Честь і слава-живим героям!

11:13 22.06.2020

Вітання селищного голови з Днем медичного працівника

Вітання селищного голови з Днем медичного працівника

Шановні медики! Напередодні Дня медичного працівника сердечно вітаємо Вас — лікарів, фельдшерів, медичних сестер, санітарок, усіх, хто працює у цій важливій галузі,  з професійним святом. Усі Ви щодня причетні до надзвичайно важливої та благородної справи і заслуговуєте на велику шану і повагу.  На землі є вічні професії, і саме до них належить медична справа. Безумовно, в охорони здоров’я є багато проблем. Ви переживаєте нелегкі часи, епідемію, реформу медичної галузі. Проте, думаю, що славний колектив медичних працівників Недригайлівщини  здатний долати труднощі і забезпечувати  якісну і надійну медицину у нашому регіоні.

11:56 19.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь