Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Герої нашої пам’яті

Герої нашої пам’яті

30 років тому, 15 лютого 1989 року, останній радянський солдат залишив афганську землю.  Афганістан… Асоціюється це слово не як географічна назва мусульманської держави, а як синонім болю, біди та нещастя. Майже 10 років українські військові були змушені брати участь у чужій війні. Серед воїнів, які пройшли вогняне горнило Афганістану, більше ніж 160 тисяч наших земляків. Майже кожен четвертий серед загиблих – українець, і це понад 3300 осіб. Близько 8 тисяч наших  співвітчизників повернулися додому з важкими пораненнями або інвалідами. У війни холодні очі… У війни свій рахунок, своя безжальна арифметика…

15:13 15.02.2019

Під знаком Купідона

Під знаком Купідона

День Святого Валентина – неповторне, особливе свято. В такий день кожна людина хоче відчути в душі всепоглинаючу пристрасть і випробувати чарівне почуття любові.

14:31 15.02.2019

Перемога команди Недригайлівської селищної ради у змаганнях

Перемога команди Недригайлівської селищної ради у змаганнях

14 лютого на базі ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» відбувся другий етап (фінал) відкритого турніру Недригайлівського району зі стрільби серед збірних команд. Участь у ньому взяли чотири найсильніші команди Недригайлівщини, в складі кожної команди – по чотири кращі стрільці (2 чоловіки й 2 жінки). Змагання проходили у двох видах – стрільба з пневматичної рушниці й дартсу. Всі учасники намагалися показати якомога кращі результати й додати у скарбничку своєї команди якнайбільше залікових балів. Проте, переможцем стала збірна команда Недригайлівської селищної ради, яка випередила за сумою набраних балів команди Недригайлівської райдержадміністрації, медичних установ та збірну команду Недригайлівського району (ІІ, ІІІ та ІІІ місця відповідно).

13:53 15.02.2019

Розтануть сніжинки від веселої валентинки

Розтануть сніжинки від веселої валентинки

14 лютого у відділі бібліотеки для дітей комунального закладу «Недригайлівська публічна бібліотека» до Дня святого Валентина відбулась арт-година «І розтануть сніжинки від веселої валентинки». Маленькі творці, з великою любов’ю і радістю, крихітними рученятами виготовляли вітальні листівки до свята. Докладаючи всі зусилля для того, робили «валентинку» красивою, веселою і особливою, бо вона була подарунком  мамі чи  тату, сестричці,  улюбленій  вчительці або однокласнику чи однокласниці.

11:23 15.02.2019

Вивчення кращих практик регіонального та місцевого розвитку

Вивчення кращих практик регіонального та місцевого розвитку

13-15 лютого у Чернігівській області  відбувається навчальний семінар «Вивчення кращих практик регіонального та місцевого розвитку». Учасники навчального візиту - представники  об’єднаних територіальних громад  Сумської та Дніпропетровської областей - познайомляться з кращими практиками Сосницької та Батуринської громад, а також побачать,  як реформа децентралізації змінює Чернігів. Організаторами  навчального візиту є Сумський,  Чернігівський,  Дніпропетровський центри розвитку місцевого самоврядування за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe.

14:05 14.02.2019

Змагання зі стрільби

Змагання зі стрільби

12 лютого на базі ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» завершився перший етап відкритого турніру Недригайлівського району зі стрільби серед збірних команд 2019 року. Цього дня у зональних змаганнях зі стрільби та дартсу взяли участь 42 представники Недригайлівської селищної ради, чим було забезпечене найбільш масове представництво у змаганнях.

10:23 13.02.2019

ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА

ДО ДНЯ СВЯТОГО ВАЛЕНТИНА

14 лютого в КЗ "Недригайлівський центр культури і дозвілля" Недригайлівської селищної ради відбудеться молодіжна програма "Під знаком Купідона", присвячена Дню Святого Валентина.

10:04 13.02.2019

Ветеранський футзал

Ветеранський футзал

Черговий товариський матч з футзалу ветеранських команд Недригайлова та Вільшани закінчився перемогою недригайлівців 3:0. Гра відбулася в спортзалі Недригайлівського ВПУ 10 лютого 2019 року.

14:16 12.02.2019

Готуємося до Масляної

Готуємося до Масляної

11 лютого у Недригайлівській селищній раді відбулося засідання оргкомітету з питань організації та проведення свята Масляна. Оргкомітет пройшов під головуванням  т.в.о.  селищного голови заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентина Акімова  за участю заступника селищного голови Анатолія Сиротенка, начальників відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, керівників комунальних підприємств, старостою, в.о. старост старостинських округів.

14:15 11.02.2019

Апаратна нарада 11 лютого

Апаратна нарада 11 лютого

11 лютого  у  Недригайлівській селищній раді проведена апаратна нарада під керівництвом т.в.о.  селищного голови заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентина Акімова із  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, керівниками комунальних підприємств, старостою, в.о. старост старостинських округів.

14:02 11.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь