Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ВАЛЕНТИНКА ДЛЯ МАТУСІ

ВАЛЕНТИНКА ДЛЯ МАТУСІ

До Дня Святого Валентина готуються не лише дорослі, а й діти. Для своїх матусь, бабусь, подружок, братиків та сестричок малеча готує різні подаруночки, а оригінальним доповненням до них є, звичайно ж, валентинки. Рукотворну красу напередодні створювали у Віхівському СК ( завідуюча Алла Волохова) наймолодші жителі маленького села. Кожен старанно вирізав, клеїв та розфарбовував свій майбутній шедевр. У веселій, творчій атмосфері дітлахи встигли не лише творчо попрацювати, а й поспілкуватися по закінченню за солодким столом.

09:07 11.02.2019

Відкрилася виставка картин художника Віктора Конотопського

Відкрилася виставка картин художника Віктора Конотопського

8 лютого у Недригайлівському  краєзнавчому музеї Державного історико - культурного заповідника «Посулля» відбулося урочисте відкриття виставки картин художника Віктора Конотопського. На захід зібралася  громадськість, небайдужа до культурного розвитку рідного краю, представники галузей культури, освіти, влади, ЗМІ.

14:41 08.02.2019

ПЕРЕМОГА НА БАРСІ

ПЕРЕМОГА НА БАРСІ

6 лютого 2019 року в спортзалі футбольного центру Барса(м.Суми) відбувся товариський матч з футзалу у якому зустрілися команди ФК Ветеран(Недригайлів) та збірна гравців обласного автодору. Матч закінчився перемогою недригайлівських ветеранів з рахунком 9:7. 

08:21 08.02.2019

Відбулася атестація працівників закладів культури Недригайлівської селищної ради

Відбулася атестація працівників закладів культури Недригайлівської селищної ради

З метою об’єктивної оцінки професійної кваліфікації і ділових якостей,  для визначення можливостей  професійного і посадового росту 6 лютого   в приміщенні комунального закладу «Недригайлівська публічна бібліотека Недригайлівської селищної ради Сумської області»  відбулась атестація працівників закладів культури Недригайлівської селищної ради. 

10:09 07.02.2019

Ветеранський футбол

Ветеранський футбол

За ініціативи комітету ветеранів футболу Недригайлівщини в спортивній залі ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» 3 лютого відбувся товариський матч з футзалу між ветеранськими командами Вільшани та Недригайлова. У матчі була зафіксована результативна нічия 4:4

08:54 07.02.2019

Центр сприяння розвитку об’єднаних територіальних громад у Хоружівці запрошує на навчання

Центр сприяння розвитку об’єднаних територіальних громад у Хоружівці запрошує на навчання

З метою сприяння реформі децентралізації в Україні, розширення можливостей місцевих громад, підвищення ефективності та результативності роботи громади та надання  методичних і консультативних рекомендацій фахівцями різних сфер діяльності громади, Центр сприяння розвитку об’єднаних територіальних громад Державної служби зайнятості у Сумській області в селі Хоружівка здійснює інформаційну підтримку та підготовку працездатного населення, фахівців ОТГ, сільських та селищних рад за наступними напрямками:

09:00 06.02.2019

Дозвілля для молоді

Дозвілля для молоді

2 лютого в приміщенні Віхівського сільського клубу (завідуюча Алла Волохова) відбувся тенісний турнір, який започаткували ще минулого року. Серед гравців-молодь села Віхове. В ході гри були визначені наступні призери: 3 місце - Олег Громика,2 місце - Олег Тимченко, переможне, 1 місце здобув - Артур Умаров. Не дивлячись на те,що захід проходив у вихідний день, на нього завітали керівники Недригайлівської громади,а саме голова ОТГ Ігор Остапчук та його заступник Валентин Акімов. Організатори та учасники заходу вдячні Недригайлівській селищній раді за підтримку у проведенні даного турніру.

08:37 06.02.2019

Апаратна нарада 4 лютого

Апаратна нарада 4 лютого

4 лютого  у  Недригайлівській селищній раді проведена апаратна нарада під керівництвом Недригайлівського селищного голови Ігоря Остапчука із  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, керівниками комунальних підприємств, старостою, в.о. старост старостинських округів.

12:00 04.02.2019

Інтерв'ю з заступником Недригайлівського селищного голови Валентином Акімовим

Інтерв'ю з заступником Недригайлівського селищного голови Валентином Акімовим

 Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентин Акімов дав журналіістам газети "Голос Посулля"  інтерв'ю з приводу ситуації щодо розчистки від снігу доріг громади.

11:49 04.02.2019

Відбулася сорок четверта сесія селищної ради

Відбулася сорок четверта сесія селищної ради

31 січня відбулася сорок четверта сесія Недригайлівської селищної ради сьомого скликання.  З обраних двадцяти шести депутатів на сесії були присутні двадцять. Відкрив і провів пленарне засідання Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук.

09:37 04.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь