Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Зимова  казка»

«Зимова казка»

   В стінах КЗ «Недригайлівська дитяча музична школа Недригайлівської селищної ради Сумської області» радує своїми яскравими фарбами виставка дитячих малюнків «Зимова казка». Це перші кроки дітей до великого мистецтва. На виставці – зима, якою її бачать діти. Все, чим приваблює дітей зимова пора року, можна побачити на малюнках. У роботах учнів старших класів зображені головні українські традиції. Серед них – вертеп та колядування. Цікаві та захоплюючі художні роботи  виконано у різних стилях. 

08:47 26.02.2019

Козацькі розваги на Масляній

Козацькі розваги на Масляній

Людно й гамірно було на центральній площі Недригайлова в п’ятницю 22 лютого – мешканці громади та гості селища відзначали того дня народне свято Масляної. З імпровізованої сцени лунали чудові українські пісні у виконанні хорових колективів та солістів, для бажаючих готувалися млинці та куліш, проводився конкурс сала, в торгівельних точках можна було поласувати смачним шашликом та іншими блюдами, діяла виставка домашніх птахів та тварин. З-поміж інших заходів проводилися також змагання «Козацькі розваги».

13:39 25.02.2019

Відбулося засідання клубу любителів читання

Відбулося засідання клубу любителів читання

Нещодавно у  читальному залі комунального закладу «Недригайлівська публічна бібліотека» відбулося засідання клубу любителів читання «Зелена лампа».  Темою для  обговорення  стала книга «Непізнаний світ віри». Члени клубу розмовляли про віру, зіставляли свої думки з думками вчених, художників, письменників, артистів, співаків, музикантів, висвітленими у книзі, дізналися дивовижні факти з історії християнства. Книга відкрила читачам різноманітний матеріал для роздумів про віру, про сутність людського буття.

11:31 25.02.2019

Шкільна футзальна ліга України

Шкільна футзальна ліга України

21 лютого  на базі Недригайлівської  СЗОШ І-ІІІ ступенів (опорний заклад) пройшов перший етап Всеукраїнських змагань з футзалу серед дітей «Шкільна футзальна ліга України». У  змаганнях прийняли участь 5 шкільних команд Недригайлівської селищної ради та 2 Вільшанської ЗОШ.

09:33 25.02.2019

Міжнародний день рідної мови

Міжнародний день рідної мови

21 лютого представники всіх націй відзначають Міжнародний день рідної мови. Це свято незвичайне, і відзначають його по-особливому. Саме цього дня у відділ бібліотеки для дітей  комунального закладу «Недригайлівська публічна бібліотека»  на  літературну гру-конкурс «За словами у кишеню» завітали учні 3-А та 3-Б класів Недригайлівської СЗОШ І-ІІІ ст. (опорний заклад) разом  із учителем Євгенією Шведовою.

09:14 25.02.2019

Конкурс юних вокалістів «Співуча веселка»

Конкурс юних вокалістів «Співуча веселка»

22 лютого 2019 року у Недригайлівському будинку дитячої та юнацької творчості Недригайлівської селищної ради відбувся традиційний відбірковий конкурс юних вокалістів «Співуча веселка». Цьогоріч участь у заході взяли 17 вихованців БДЮТ у чотирьох вікових категоріях в номінаціях «естрадний вокал», «народний вокал». 

08:29 25.02.2019

Сільські бібліотеки  громади  провели заходи до Дня  Героїв Небесної Сотні

Сільські бібліотеки громади провели заходи до Дня Героїв Небесної Сотні

    Щорічно 20 лютого по всій Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні – знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які віддали своє життя під час Революції Гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.     З метою вшанування  пам’яті Героїв Небесної Сотні в сільських бібліотеках громади проведено інформаційно – просвітницькі заходи: хвилину - спогад  «Тебе я любив. І любив Україну» в Кулішівській, Маршалівській сільських  бібліотеках – філіях.

11:33 21.02.2019

Наші перемоги на турнірах з дзюдо та самбо

Наші перемоги на турнірах з дзюдо та самбо

     16 лютого у місті Лохвиця пройшов турнір з дзюдо,   в якому взяли участь команди з Полтавської, Київської, Сумської областей. Достойно представили Недригайлівщину вихованці Недригайлівської ДЮСШ, які в підсумку вибороли  ІІІ місця – Олександр Токаренко, Максим Тимченко, Ростислав Цапенко, Едуард Кобихно. П’яті місця  зайняли Максим Соболь, Максим Заїка, Максим Воропай.

09:20 21.02.2019

ПОПЕРЕДЖЕННЯ БУЛІНГУ

ПОПЕРЕДЖЕННЯ БУЛІНГУ

Явище булінгу надзвичайно поширене в сучас­ній школі, спеціалісти з різноманітних сфер багато роблять для того, щоб запобігати знущанню та своєчасно усунути його, але про цю проблему іноді замовчують, не афішують випадки знущань, її не прийнято обговорювати вголос. За таких умов проблема не ліквідується, а навпаки,  набуває більших обсягів і жорстокіших проявів.

08:31 21.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь