A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулася сорок п’ята сесія селищної ради

Відбулася сорок п’ята сесія селищної ради

 27 лютого відбулася сорок п’ята сесія Недригайлівської селищної ради сьомого скликання, до порядку денного якої було включено тридцять п’ять питань, які напередодні були детально обговорені на засіданнях постійних комісій.

15:37 27.02.2019

«Космічна подорож»

«Космічна подорож»

   Недригайлівська дитяча музична школа, наче космічна галактика, яка запалює все нові і нові зірочки. 26 лютого 2019 року учні школи, як справжні астронавти відправилися  в «Космічну подорож».  На віртуальному зорельоті відвідали планету музичну, жителі якої понад усе люблять грати та співати. Господарка цієї планети Лупійко Валя  зустріла і привітала гостей грою на бандурі.  А на  казковій планеті господарювала Тіна Оганнісян і виконала на фортепіано мелодію із мультфільму про кота Леопольда.  Розгадуючи загадки діти дізнавалися, які ж герої мешкають  на цій планеті.

09:13 27.02.2019

Виконком 26 лютого

Виконком 26 лютого

26 лютого відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, де головним стало питання «Про стан виконання делегованих повноважень у виконавчому комітеті Недригайлівської селищної ради за  2018 рік». Виступаючи перед присутніми, т.в.о. Недригайлівського селищного голови заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентин Акімов зазначив, що діяльність селищної ради  у 2018 році була направлена на виконання показників програми економічного і соціального розвитку, селищного  бюджету,  на виконання завдань з безперебійної роботи галузей культури, освіти, дошкільних  навчальних  закладів, житлово-комунального господарства, благоустрою,утримання доріг, своєчасну виплату заробітної плати та ін.

15:48 26.02.2019

Відбулася апаратна нарада

Відбулася апаратна нарада

26 лютого  у  Недригайлівській селищній раді проведена апаратна нарада під керівництвом т.в.о. Недригайлівського селищного голови заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентина Акімова із  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, керівниками комунальних підприємств, старостою, в.о. старост старостинських округів.

15:15 26.02.2019

Відбулися засідання постійних комісій

Відбулися засідання постійних комісій

У процесі підготовки до сорок п’ятої сесії Недригайлівської селищної ради 25.02.2019 відбулися засідання постійних комісій Недригайлівської селищної ради.

15:01 26.02.2019

«Зимова  казка»

«Зимова казка»

   В стінах КЗ «Недригайлівська дитяча музична школа Недригайлівської селищної ради Сумської області» радує своїми яскравими фарбами виставка дитячих малюнків «Зимова казка». Це перші кроки дітей до великого мистецтва. На виставці – зима, якою її бачать діти. Все, чим приваблює дітей зимова пора року, можна побачити на малюнках. У роботах учнів старших класів зображені головні українські традиції. Серед них – вертеп та колядування. Цікаві та захоплюючі художні роботи  виконано у різних стилях. 

08:47 26.02.2019

Козацькі розваги на Масляній

Козацькі розваги на Масляній

Людно й гамірно було на центральній площі Недригайлова в п’ятницю 22 лютого – мешканці громади та гості селища відзначали того дня народне свято Масляної. З імпровізованої сцени лунали чудові українські пісні у виконанні хорових колективів та солістів, для бажаючих готувалися млинці та куліш, проводився конкурс сала, в торгівельних точках можна було поласувати смачним шашликом та іншими блюдами, діяла виставка домашніх птахів та тварин. З-поміж інших заходів проводилися також змагання «Козацькі розваги».

13:39 25.02.2019

Відбулося засідання клубу любителів читання

Відбулося засідання клубу любителів читання

Нещодавно у  читальному залі комунального закладу «Недригайлівська публічна бібліотека» відбулося засідання клубу любителів читання «Зелена лампа».  Темою для  обговорення  стала книга «Непізнаний світ віри». Члени клубу розмовляли про віру, зіставляли свої думки з думками вчених, художників, письменників, артистів, співаків, музикантів, висвітленими у книзі, дізналися дивовижні факти з історії християнства. Книга відкрила читачам різноманітний матеріал для роздумів про віру, про сутність людського буття.

11:31 25.02.2019

Шкільна футзальна ліга України

Шкільна футзальна ліга України

21 лютого  на базі Недригайлівської  СЗОШ І-ІІІ ступенів (опорний заклад) пройшов перший етап Всеукраїнських змагань з футзалу серед дітей «Шкільна футзальна ліга України». У  змаганнях прийняли участь 5 шкільних команд Недригайлівської селищної ради та 2 Вільшанської ЗОШ.

09:33 25.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь