A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Робочий візит радника з муніципальних питань

Робочий візит радника з муніципальних питань

      1 березня До Центру надання адміністративних послуг Недригайлівської селищної ради завітав з робочим візитом радник з муніципальних питань Сумського центру розвитку місцевого самоврядування Анатолій Ковтонюк. Були обговорені питання, що стосуються якості надання та доступності до адміністративних послуг жителів Недригайлівської громади. Розглядалася модель створення у найбільш віддалених старостатах віддаленого робочого місця адміністратора, що допоможе жителям не долати кілометрові відстані до ЦНАПу, а отримати адміністративну послугу у старостинському окрузі.

15:26 04.03.2019

До уваги жителів Недригайлівської селищної ради!

До уваги жителів Недригайлівської селищної ради!

      За інформацією ПАТ «Сумигаз», на виконання Постанови Кабінету Міністрів України № 63 від 30.01.2019 року «Деякі питання споживання природного газу побутовими споживачами, що набрала чинності 08.02.2019 року та встановлює нові норми споживання природного газу для домоволодінь, які не мають газових лічильників, побутовим споживачам проводяться перерахунки обсягів споживання природного газу.

15:22 04.03.2019

Відбулася чергова апаратна нарада

Відбулася чергова апаратна нарада

    4 березня   у  Недригайлівській селищній раді т.в.о. Недригайлівського селищного голови заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентином Акімовим проведено чергову апаратну нараду із  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, керівниками комунальних підприємств, старостою, в.о. старост старостинських округів.

15:16 04.03.2019

Іваницькі артисти показали себе на Масляній у Ромнах

Іваницькі артисти показали себе на Масляній у Ромнах

      Доброю традицією для  артистів Недригайлівської громади стали обмінні концерти, які проводяться в тих чи інших містах або селах за межами Недригайлова. Так, 2 березня у місті Ромни відбулося традиційне театралізоване свято Масляної «Щиро друзі вас вітаємо, разом весну зустрічаємо», де з обмінним творчим візитом побував народний аматорський вокальний жіночий ансамбль «Оксамит» Іваницького сільського будинку культури  - філії комунального закладу «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради Сумської області» (керівник Віктор Псарьов).

12:25 04.03.2019

Свято настільного тенісу

Свято настільного тенісу

      Минулої суботи, 2 березня, на базі ДПТНЗ «Недригайлівське ВПУ» відбувся відкритий селищний турнір з настільного тенісу. Помірятися майстерністю зібралися 31 тенісист з Недригайлівщини, Роменщини та Липово-Долинського району. Змагання відбувалися в трьох вікових групах – до 20 років, 20-55 років та старші 55. В усіх трьох групах спортсмени змагалися за коловою системою, тобто кожен тенісист почергово зіграв зі всіма своїми суперниками в групі.

10:09 04.03.2019

Змагалися дівчата

Змагалися дівчата

   2 березня, напередодні жіночого свята, вихованки Недригайлівської ДЮСШ прийняли участь в обласних змаганнях з футзалу серед команд дівчат 2005-2006 років народження, присвячених пам’яті директора Краснопільської ДЮСШ В.Г.Стрикиці. У напруженій боротьбі І місце посіла команда ФЦ "Барса", ІІ - Краснопільська ДЮСШ, ІІІ - ДЮСШ Сумського району. Недригайлівська команда стала четвертою.

09:04 04.03.2019

«Срібло» та «золото»  на змаганнях  з боротьби самбо

«Срібло» та «золото» на змаганнях з боротьби самбо

     3 березня  юні вихованці Недригайлівської ДЮСШ взяли участь у змаганнях з боротьби самбо в місті Суми. У  напруженій боротьбі ІІ місце виборов Владислав Манько. Бронзовими призерами стали Давід Бойко, Давід Коренев, Дівіріч Артем, Федина Дмитро. Всі учасники нагороджені цінними подарунками. Велика подяка батькам вихованців  за допомогу у виїзді на змагання. 

09:03 04.03.2019

Ветеранський футбол. Результативна нічия земляків

Ветеранський футбол. Результативна нічия земляків

27 лютого  2019 року в спортзалі футбольного центру «Барса»(Суми) у традиційному товариському матчі зустрілись команди: збірна гравців-недригайлівців, що мешкають в Сумах і ФК Ветеран(Недригайлів). Перший тайм закінчився перемогою гостей 4:2. Другий тайм пройшов у безкомпромісній боротьбі. Жодній з команд досить довго не вдавалось змінити рахунок на свою користь. Але в підсумку гри була зафіксована бойова нічия 9:9.

08:41 01.03.2019

Мистецька премія імені Нестора Кизенка

Мистецька премія імені Нестора Кизенка

 Почуття прекрасного, потреба у красі живуть у серці кожної людини. Митці створюють красу і служать їй. Нестор Митрофанович Кизенко, наш земляк, український художник, член Спілки народних майстрів України,   все своє  життя служив істині і добру мистецтвом пензля і кольорів. Виставки робіт художника відбулися в Києві, Москві, Торонто та Болгарії. Його картини зберігаються в музях України і приватних колекціях усього світу.

11:06 28.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь