A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

ФІНАНСИ ГРОМАД СУМЩИНИ: СКІЛЬКИ ЗАРОБИЛИ ТА ВИТРАТИЛИ ГРОМАДИ ЗА 2020 РІК?

ФІНАНСИ ГРОМАД СУМЩИНИ: СКІЛЬКИ ЗАРОБИЛИ ТА ВИТРАТИЛИ ГРОМАДИ ЗА 2020 РІК?

Скільки громади Сумщини заробили спільно за 2020 рік? Як вплинули карантинні обмеження на місцеві бюджети громад? Які джерела наповнюють найбільше за всі інші бюджети громади? Скільки коштів у середньому було передбачено на одного мешканця ОТГ у 2020 році? Яка з громад більше за всіх витрачає зароблене та на вирішення яких питань?

11:23 10.03.2021

БЕЗПРИТУЛЬНІ ТВАРИНИ – НАСЛІДОК ДІЙ БЕЗВІДПОВІДАЛЬНИХ ГОСПОДАРІВ

БЕЗПРИТУЛЬНІ ТВАРИНИ – НАСЛІДОК ДІЙ БЕЗВІДПОВІДАЛЬНИХ ГОСПОДАРІВ

На жаль, безпритульні тварини – одна з обов’язкових «візиток» будь-якого міста, селища чи села. Не винятком став і Недригайлів. Кошлатих бродяг часто можна зустріти в центрі селища, біля лікарні, в районах зупинок громадського транспорту, на ринках та поблизу закладів громадського харчування.

15:44 09.03.2021

НАШІ ДІВЧАТА ДОСТОЙНО ПРЕДСТАВИЛИ НЕДРИГАЙЛІВЩИНУ НА ТУРНІРІ З ФУТЗАЛУ

НАШІ ДІВЧАТА ДОСТОЙНО ПРЕДСТАВИЛИ НЕДРИГАЙЛІВЩИНУ НА ТУРНІРІ З ФУТЗАЛУ

У суботу 6 березня, напередодні напередодні прекрасного, ніжного, весняного свята – 8 березня, вихованки Недригайлівської ДЮСШ взяли участь у традиційному турнірі з футзалу серед дівчат пам’яті колишнього директора Краснопільської ДЮСШ, тренера – Віри Григорівни Стрикиці, який відбувся в селищі Краснопілля.

13:34 09.03.2021

КОБЗАР ЖИВИЙ І БУДЕ ВІЧНО ЖИТИ

КОБЗАР ЖИВИЙ І БУДЕ ВІЧНО ЖИТИ

9 березня народився талановитий український поет і художник, прозаїк і етнограф, славетний син України Тарас Григорович ШЕВЧЕНКО. Нині Шевченків «Кобзар» для українців те саме, що й Біблія.

11:20 09.03.2021

«О, ЖІНКО, ТИ – МРІЯ, ТИ – ВЕСНА!»

«О, ЖІНКО, ТИ – МРІЯ, ТИ – ВЕСНА!»

За доброю традицією,  із святом 8 Березня приходить весна. І в цьому є певна закономірність. Бо жінка, як і весна, несе у світ особливу і велику місію природи – життя і любов, ніжність і турботу, натхнення і неповторність. Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського, його душею. Це по-справжньому світле та весняне свято щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, любов до рідних, сімейне благополуччя та турботу про дітей, тепло материнських рук і родинний затишок, жіночу мудрість, любов і милосердя.

10:52 09.03.2021

ПРИВІТАЛИ МАТЕРІВ ГЕРОЇВ

ПРИВІТАЛИ МАТЕРІВ ГЕРОЇВ

Напередодні Міжнародного жіночого дня Недригайлівський селищний голова Костянтин ВОЛКОВ привітав зі святом матерів солдат, які загинули на війні.

15:26 05.03.2021

ЖІНЦІ, МАТЕРІ, БЕРЕГИНІ

ЖІНЦІ, МАТЕРІ, БЕРЕГИНІ

З ледь відчутним подихом весни приходить до нас прекрасне свято представниць кращої половини людства Міжнародний день прав жінок і миру - 8 березня.

08:34 05.03.2021

ВИДАНИЙ ЧЕК – ГРОШІ ГРОМАДІ!

ВИДАНИЙ ЧЕК – ГРОШІ ГРОМАДІ!

Суб’єкти роздрібної торгівлі, які реалізують на території нашої громади безпосередньо громадянам та іншим кінцевим споживачам для їх особистого некомерційного використання алкогольні напої та тютюнові вироби, є платниками акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів та сплачують такий податок за ставкою 5% від обсягу реалізованої продукції.

14:40 04.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь