A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

18 ЖОВТНЯ – ЄВРОПЕЙСЬКИЙ  ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ

18 ЖОВТНЯ – ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ДЕНЬ БОРОТЬБИ З ТОРГІВЛЕЮ ЛЮДЬМИ

     Торгівля людьми – означає здійснення з метою експлуатації, вербування, перевезення, передачу, приховування або утримання людей шляхом загрози силою, або інших форм примусу, викрадення, шахрайства, обману, зловживання владою,  або шляхом підкупу у вигляді платежів або вигод, для одержання згоди особи, яка контролює іншу особу.

14:25 16.10.2020

Увага! Дотримуйтесь правил утримання собак

Увага! Дотримуйтесь правил утримання собак

Недригайлівська селищна рада в черговий раз звертається до жителів громади з вимогою дотримуватися Правил утримання домашніх тварин і поводження з ними на території селищної ради.

14:24 16.10.2020

Нові обмеження для закладів освіти

Нові обмеження для закладів освіти

Сьогодні відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Недригайлівської селищної ради, на якому були розглянуті питання про функціонування закладів освіти, які знаходяться на території Недригайлівської селищної ради, а також питання про матеріально-технічне забезпечення дільничних виборчих комісій, які розташовані на території Недригайлівської селищної ради під час місцевих виборів 25 жовтня 2020 року.

14:22 16.10.2020

На засіданні виконавчого комітету  слухали підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради та бюджету за 9 місяців 2020 року

На засіданні виконавчого комітету слухали підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради та бюджету за 9 місяців 2020 року

  15 жовтня   відбулося засідання виконавчого комітету  Недригайлівської селищної ради, де головними стало  питання «Про підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2020 -2021 роки та бюджету за 9 місяців 2020 року».

15:22 15.10.2020

Відбулося заходи  до Дня захисника України та Дня Українського козацтва

Відбулося заходи до Дня захисника України та Дня Українського козацтва

До Дня  захисника  України та Дня Українського козацтва у центрі селища Недригайлів та в населених пунктах громади відбулося покладення  квітів до  пам’ятного знаку    захисникам, полеглим за волю та незалежність України -  Олександра ШОВТУТИ, Сергія ГРИБЕНИКА та Євгена КЕРЕЧАНИНА, а також до могил, пам’ятних знаків загиблим.

08:24 15.10.2020

Вітання Недригайлівського селищного голови Ігоря ОСТАПЧУКА  з Днем захисника України та Днем Українського козацтва

Вітання Недригайлівського селищного голови Ігоря ОСТАПЧУКА з Днем захисника України та Днем Українського козацтва

          Дорогі земляки!  Щиро вітаю вас з Днем захисника України та Днем Українського козацтва!       Сьогодні нашу державу захищають сміливі і відважні бійці, патріоти своєї країни. Ми пишаємось їхнім подвигом, мужністю та відвагою.

14:24 13.10.2020

Гравці ФК «Ветеран» (Недригайлів) - срібні призери міжрайонного турніру з міні-футболу

Гравці ФК «Ветеран» (Недригайлів) - срібні призери міжрайонного турніру з міні-футболу

10 жовтня 2020 року у селі Слобода Буринського району відбувся відкритий міжрайоний ветеранський турнір з міні-футболу. У змаганні взяли участь команди Недригайлова,Бурині та Липової Долини. Команда «Колос»(Буринь) з рахунком 4:1 перемогла ФК «Ветеран»(Недригайлів). Напруженим видався матч між недригайлівцями та гравцями команди ФК «Ветеран» (Липова Долина).Тільки єдиний гол приніс перемогу ветеранам з Недригайлова. А буринські «колосівці» з рахунком 6:2 переграли липоводолинців.

11:28 13.10.2020

Привітали з Днем народження матір загиблого в зоні АТО

Привітали з Днем народження матір загиблого в зоні АТО

12 жовтня Недригайлівський селищний голова Ігор ОСТАПЧУК та староста Кулішівського старостинського округу Юрій КОРОТКИЙ привітали матір загиблого в зоні АТО Сергія ГРИБЕНИКА Софію Іванівну ГРИБЕНИК з днем народження.  Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету  керівники  бажали їй миру, благополуччя, здоров’я, терпіння, і щоб її материнське серце ніколи не знало горя.

17:07 12.10.2020

Відбулися урочисті проводи юнаків

Відбулися урочисті проводи юнаків

12 жовтня біля приміщення Недригайлівського районного військового комісаріату, відбулися урочисті проводи юнаків, призваних на строкову військову службу. До українського війська пішли служити Шендрик Олександр Вікторович з Іваниці та Пінчук Олег Олегович з Тернів.

16:54 12.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь