A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

На апаратній нараді в селищній раді

На апаратній нараді в селищній раді

    28 вересня заступник селищного голови Валентин Акімов провів апаратну нараду, участь в якій взяли секретар селищної ради, керуючий справами виконавчого комітету, керівники структурних підрозділів, комунальних закладів та установ Недригайлівської селищної ради,  староста, в.о. старост старостинських округів.

10:04 29.09.2020

Чергова перемога юних футболістів

Чергова перемога юних футболістів

    26 вересня на центральному стадіоні міста Лебедин Недригайлівська дитячо-юнацька спортивна школа  провела свою другу  календарну гру з футболу у Першій лізі дитячо-юнацької футбольної ліги Сумщини серед юнаків 2007-2008 року народження. Суперником наших вихованців була команда ДЮСШ «Лебедин» міста Лебедин. Рахунок зустрічі 1:0 на користь наших вихованців. Наступну зустріч планується провести на культурно-спортивному комплексі  «Колос»  селища  Недригайлів 07 жовтня 2020 року з командою ДФК «Динамо» м. Білопілля.

15:15 28.09.2020

27 вересня – День туризму!

27 вересня – День туризму!

  З нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні щирі вітання працівникам туристичної галузі, всім любителям подорожей, активного відпочинку, його організаторам!  

08:30 27.09.2020

Учениця Недригайлівської ДЮСШ Альона САВОСЬКО отримала на Чемпіонаті України з дзюдо бронзову нагороду

Учениця Недригайлівської ДЮСШ Альона САВОСЬКО отримала на Чемпіонаті України з дзюдо бронзову нагороду

   У період з 22 по 22 вересня цього року у м. Очаків Миколаївської області відбувся чемпіонат Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України  з дзюдо серед юнаків та дівчат 2004-2006 років народження. У змаганнях, які проводилися спільно з Національним олімпійським комітетом України, взяли участь спортсмени з усієї України.     Змагання відбулися на високому організаційному та спортивному рівні. Переможці та призери чемпіонату в командному заліку нагороджені почесними дипломами, а в особистому – дипломами, медалями відповідних ступенів Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України.   Учениця Недригайлівської ДЮСШ Альона САВОСЬКО отримала на Чемпіонаті України з дзюдо бронзову нагороду, а також виконала норматив "Кандидат у майстри спорту України", з чим ми її вітаємо та бажаємо подальших перемог. Спорсменку підготувала тренер-викладач Недригайлівської ДЮСШ Людмила Колот.

08:30 25.09.2020

Робоча зустріч з питань капітального ремонту дороги по вулиці Зарудка

Робоча зустріч з питань капітального ремонту дороги по вулиці Зарудка

   24 вересня відбулася робоча зустріч з питань капітального ремонту дороги по вулиці Зарудка в селищі Недригайлів за участю начальника відділу містобудування, архітектури, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення селищної ради Володимира ФЕДАЯ, головного інженера проекту ДП «Укрдіпродор» Олександра ГЕЛІХА, інженера технічного нагляду ТОВ «Кластер Інжиніринг» Михайла ГОНЧАРЕНКА, представника підрядної організації ТОВ «Данко», виконроба Олександра ЖИВОТОВСЬКОГО.

08:11 25.09.2020

Освітлюємо населені пункти громади

Освітлюємо населені пункти громади

  Заходами щодо реалізації Програми економічного і соціального розвитку Недригайлівської селищної ради на 2020 - 2021 роки передбачено встановлення та реконструкцію вуличного освітлення у населених пунктах громади.  

16:02 24.09.2020

Вшанували пам'ять про партизанів

Вшанували пам'ять про партизанів

   22 вересня у селищі Недригайлів та населених пунктах громади пройшли  покладання квітів, присвячені  Дню партизанської слави.

11:40 22.09.2020

Селищним головою проведено апаратну нараду

Селищним головою проведено апаратну нараду

  21  вересня Недригайлівським селищним головою Ігорем Остапчуком проведено  апаратну нараду. Під час наради обговорювались питання роботи структурних підрозділів селищної ради за минулий тиждень.

16:33 21.09.2020

Спортивні вихідні Недригайлівської громади. Чергові перемоги

Спортивні вихідні Недригайлівської громади. Чергові перемоги

   19 вересня  на стадіоні КСК «Колос» Недригайлівська дитячо-юнацька спортивна школа  провела свою першу календарну гру з футболу у Першій лізі дитячо-юнацької футбольної ліги Сумщини серед юнаків 2007-2008 року народження. Суперником наших вихованців була команда ДЮСШ «Охтирка» м. Охтирка. Рахунок зустрічі 5:3 на користь наших вихованців. Наступну зустріч планується провести  26 вересня з командою ДЮСШ «Лебедин» м. Лебедин.

15:13 21.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь