A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

РОКИ ЛЮДИНІ ДО ЛИЦЯ

РОКИ ЛЮДИНІ ДО ЛИЦЯ

    Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана.

08:20 03.10.2019

Музика  запрошує

Музика запрошує

       Вперше  міжнародний День Музики  відзначався у 1975 році – 44 роки тому.

11:43 02.10.2019

Коли в душі весна

Коли в душі весна

      1 жовтня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку і День ветерана. Це добра нагода пильніше зосередитись на проблемах літніх людей, ще раз засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці, нашим батькам і матерям, старшим друзям, за чиїми плечима нелегкі життєві дороги.

11:23 02.10.2019

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек! Святкуймо разом!

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек! Святкуймо разом!

   Сучасна бібліотека – це не просто книгозбірня, а й відкритий кожному безмежний інформаційний світ; це храм духовності, до якого завжди можна прийти не тільки в пошуках істини, а й за розрадою, прагненням досягти душевної рівноваги.

11:18 02.10.2019

Недригайлівські ветерани футболу грали у Коровинцях

Недригайлівські ветерани футболу грали у Коровинцях

28 вересня в с.Коровинці на місцевому стадіоні відбувся товариський футбольний матч між ветеранськими складами команд "Урожай"(Коровинці) та "Іскра"(Недригайлів). Цікавий матч закінчився нічиєю 2:2. У господарів забитими мячами відзначились Вадим Гордієнко та Дмитро Федина. У недригайлівців два мячі на рахунку Олександра Коваля. Голова комітету ветеранів футболу Недригайлівщини Юрій Сердюк від імені Недригайлівського селищного голови нагородив кращих гравців матчу памятними призами.Найстаршим гравцям були вручені призи від голови федерації футболу Недригайлівщини.

08:43 02.10.2019

Відбулася апаратна нарада

Відбулася апаратна нарада

       1 жовтня 2019 року заступником Недригайлівського селищного голови В.Акімовим  була проведена чергова  апаратна нарада. В процесі роботи учасники наради обговорили питання підготовки до нового опалювального сезону, зокрема, була проаналізована наявність палива в  старостинських округах,  закладах освіти та культури. Крім цього, в ході наради порушувались питання підготовки проекту селищного бюджету на 2020 рік, забезпечення населення скрапленим газом, надання послуг жителям громади по оформленню субсидій, відшкодування пільгових перевезень на території селищної ради та ряд інших питань.

16:02 01.10.2019

День дошкілля

День дошкілля

    Незвично пройшло свято Дня дошкілля у Недригайлівському дошкільному навчальному закладі «Барвінок». Батьки вихованців  мали змогу долучитися до світу дитинства під час цікавих майстер-класів, які пройшли на свіжому повітрі: «Розвиваємо творчість», «Розвиток мілкої моторики руки», «Навчання через гру з конструктором LEGO», «Цікаві ігри з водою», «SUPER – господарочки», «Зростаємо здоровими», «Мовленнєва скарбничка», «Стильні зачіски щодня» та ін. З нагоди свята заклад відвідав заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Анатолій Сиротенко. Він вручив колективу грамоту виконавчого комітету за плідну працю у галузі виховання підростаючого покоління,  цінний подарунок та побажав нових звершень на освітянській ниві.

09:55 01.10.2019

День усиновлення

День усиновлення

День усиновлення – свято України, яке щороку припадає на 30 вересня та співпадає із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

09:05 01.10.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь