A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

«Кохана.Чарівна.Бажана»

«Кохана.Чарівна.Бажана»

З ледь відчутним подихом весни приходить до нас прекрасне свято представниць кращої половини людства – Міжнародний жіночий день 8 березня.

09:08 11.03.2019

Виставка малюнків до творів Т.Г. Шевченка

Виставка малюнків до творів Т.Г. Шевченка

    Щорічно у березні вся Україна вшановує Великого Кобзаря – поета, художника. В творчості Тараса Шевченка поезія і живопис тісно пов’язані між собою. 

09:07 11.03.2019

Уклоняюсь тобі, мій Кобзарю святий

Уклоняюсь тобі, мій Кобзарю святий

 В історії кожного народу є імена, які він свято береже у своїй пам'яті і з великою любов'ю та повагою передає з покоління в покоління. Таке ім'я  — Тарас Шевченко, чия поезія  викликає в людях почуття гордості і захоплення красою, своєю силою і народною мудрістю.       9 березня   біля пам’ятника Т.Г.Шевченка відбувся урочистий мітинг «Уклоняюсь тобі, мій Кобзарю святий »  та  покладання квітів з нагоди 205-ї річниці від Дня народження Тараса Шевченка - людини, життєвий приклад та творчість якої зіграли важливу роль у становленні державності. Вшанувати пам’ять поета біля пам’ятника Кобзаря зібралися керівництво селища, представники державних установ та організацій, трудових та учнівських колективів, мешканці селища.

08:15 11.03.2019

Відбувся концерт до 8 Березня

Відбувся концерт до 8 Березня

     7 березня у Центрі культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради відбулися урочистості та святковий концерт, присвячені Міжнародному жіночому Дню 8 Березня. Захід пройшов  за участю колективу Палацу культури «Хімік» ПАТ «Сумихімпром», який забезпечив присутнім на святі чудову концертну програму та святковий настрій. Присутніх вітали зі святом Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук, голова Недригайлівської райдержадміністрації Сергій Панченко, т.в.о. Недригайлівського військового комісара Олександр Ленець.

11:01 08.03.2019

Привітали матерів

Привітали матерів

   7 березня Недригайлівський селищний голова  Ігор Остапчук разом з головою Недригайлівської райдержадміністрації Сергієм Панченком, головою  громадської організації ветеранів АТО Анатолієм Чорненком відвідали матерів загиблих в зоні АТО Віру Шовтуту, Софію Гребеник та матір загиблого в Афганістані Віру Гашенко. У їхню адресу прозвучали щирі слова привітань з наступаючим Міжнародним жіночим днем та слова подяки за синів, які віддали свої життя заради миру на землі.

11:00 08.03.2019

У Недригайлівській публічній бібліотеці відбулися Шевченківські читання

У Недригайлівській публічній бібліотеці відбулися Шевченківські читання

     «Єднаємо душі Шевченковим словом», -  під такою назвою 6 березня в комунальному закладі «Недригайлівська публічна бібліотека» відбулися Шевченківські читання з нагоди вшанування пам’яті видатного сина України  – Тараса  Шевченка.

14:21 06.03.2019

Проблемні питання поводження з побутовими відходами

Проблемні питання поводження з побутовими відходами

  Проблема стихійних сміттєзвалищ – актуальне для кожної громади. Такі об’єкти виникають на кожній території та активно підтримуються жителями у «робочому» стані. Тому питання поводження з твердими побутовими відходами неодноразово обговорювалося на нарадах при селищному голові. Керівники та спеціалісти апарату селищної ради неодноразово брали участь у тематичних семінарах та навчальних візитах, де аналізувався досвід інших громад по питанню поводження з твердими побутовими відходами. Є ряд напрацювань з вирішення даного питання, але реального результату не буде, якщо ініціативу ефективного поводження з відходами не підтримають жителі громади. У сільській місцевості дехто вважає, що у нього на подвір’ї сміття немає, а те, що є, спалюється разом із пожухлим листям або закопується в кінці городу. І ніхто не задумується про шкідливі речовини, які внаслідок цього потрапляють у повітря, воду, землю.

11:08 06.03.2019

Інформація  про кандидатів у члени Госпітальної ради Роменського госпітального округу від Недригайлівської селищної ради

Інформація про кандидатів у члени Госпітальної ради Роменського госпітального округу від Недригайлівської селищної ради

      Сьогодні, 5 березня 2019 року, у Недригайлівській селищній раді відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань освіти, охорони здоров'я, соціального захисту, туризму, молоді та спорту, де кандидатами у члени Госпітальної ради Роменського госпітального округу від Недригайлівської селищної ради визначено:

16:08 05.03.2019

Визначено кандидатів у члени Госпітальної ради Роменського госпітального округу від Недригайлівської селищної ради

Визначено кандидатів у члени Госпітальної ради Роменського госпітального округу від Недригайлівської селищної ради

   Сьогодні, 5 березня 2019 року, у Недригайлівській селищній раді відбулося засідання постійної комісії селищної ради з питань освіти, охорони здоров'я, соціального захисту, туризму, молоді та спорту.

13:47 05.03.2019

СДПУ ім. А.С.Макаренка здійснює набір до магістратури та аспірантури

СДПУ ім. А.С.Макаренка здійснює набір до магістратури та аспірантури

      СДПУ ім. А.С.Макаренка здійснює набір до магістратури за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» за заочною формою навчання та до аспірантури за спеціальністю «Економіка» та «Публічне управління та адміністрування» за заочною або вечірньою формою навчання.

10:56 05.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь