A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулася чергова апаратна нарада

Відбулася чергова апаратна нарада

   2 вересня Недригайлівський селищний голова Ігор Остапчук провів  чергову апаратну нараду із  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради,  старостою, в.о. старост старостинських округів, на початку якої були підведені підсумки роботи за попередній тиждень.

15:09 02.09.2020

Завершилося перше коло чемпіонату Недригайлівщини з футболу

Завершилося перше коло чемпіонату Недригайлівщини з футболу

30 серпня 2020 року відбувся перенесений матч між командами ФК «Недригайлів» та ФК «Вільшана». Перемогу з рахунком 4:0 отримали недригайлівці. Ось як виглядає турнірна таблиця у чемпіонату Недригайлівщини з футболу станом на 1 вересня 2020 року:

11:21 02.09.2020

Фінальні футбольні акорди літа

Фінальні футбольні акорди літа

Триває серія товариських матчів з міні-футболу, де суперництво ведуть ветеранські команди Недригайлова і Вільшани. Після декількох невдалих проведених матчів недригайлівцям у двох останніх товариських іграх вдалося налагодити командну гру і перемогти своїх суперників з Вільшани.

09:34 02.09.2020

Проходять ремонтні роботи на території Хоружівського старостинського округу

Проходять ремонтні роботи на території Хоружівського старостинського округу

  Завершуються роботи щодо ремонту автомобільної дороги місцевого значення С191005 Біж-/О191004 до села Біж Хоружівського старостинського округу протяжністю 5,8 км. Цьому передувала  наполеглива, майже дворічна співпраця   виконавчого комітету Недригайлівської селищної ради, депутата Недригайлівської селищної ради відповідного виборчого округу Віталія КЛИМЕНКА з відповідними обласними службами та представниками органів влади.

14:45 01.09.2020

Недригайлівський "Олімпік" з новою формою!

Недригайлівський "Олімпік" з новою формою!

Більшість "футбольних" людей і не тільки знає про цьогорічну участь команди "Олімпік"в чемпіонаті Липоводолинського району з футболу. На даний момент за два тури до завершення ФК Олімпік знаходиться на третьому місці в турнірній таблиці. І має досить високі шанси там і залишитися і в підсумку. Для першого сезону це буде дуже хороший результат.

10:09 01.09.2020

Відбулися заходи до Дня села Костянтинів та Дня села Кулішівка

Відбулися заходи до Дня села Костянтинів та Дня села Кулішівка

  28 серпня, в день храмового свята села Костянтинів, яке припадає на  день релігійного свята Успіння Пресвятої Богородиці, архієпископ Мефодій відслужив святкову  літургію в монастирському Свято-Успенському храмі села Костянтинів, після чого відбулося  спілкування  з місцевими священнослужителями та парафіянами, під час якого були  обговорені поточні питання життєдіяльності монастиря. Пройшло  богослужіння з нагоди свята і біля каплички в центрі села Кулішівка, під час якого  прозвучала молитва за загиблого в зоні АТО жителя села Кулішівка Сергія ГРИБЕНИКА.

14:56 31.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь