A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Привітали ювілярку з 80-річчям

Привітали ювілярку з 80-річчям

    14 серпня відзначає своє 80 - річчя жителька с. Кулішівка Шамота Софія Григорівна, яка все своє життя працювала в сільському господарстві. З цього приводу ювілярку відвідали староста Кулішівського старостинського округу Ю. І. Короткий, заступник Недригайлівського селищного голови Валентин Акімов, які привітали ювілярку теплими словами, квітами, подарунком та подякою від виконавчого комітету Недригайлівський селищної ради, а також висловили вдячність за багаторічну працю в галузі сільського господарства.

14:15 14.08.2020

Увага! Проведення аварійно-відновлювальних робіт

Увага! Проведення аварійно-відновлювальних робіт

      В зв'язку з проведенням аварійно-відновлювальних робіт на розподільчому газопроводі середнього тиску с. Кулішівка з 07.00 год. 17.08.2020 року до 20.00 год. 17.08 2020 року буде припинено розподіл та постачання природного газу споживачам с.Кулішівка, с. Хоружівка, с. Спартак, с. Лаврове, с. Біж, с. Омелькове, с.Маршали, с. Чемоданівка, с. Зелене, с. Баба, с. Костянтинів.

11:08 14.08.2020

СТАНОМ НА 13 СЕРПНЯ 2020 РОКУ НА СУМЩИНІ 754 ВИПАДКИ ЗАХВОРЮВАННЯ НА КОРОНАВІРУСНУ ІНФЕКЦІЮ

СТАНОМ НА 13 СЕРПНЯ 2020 РОКУ НА СУМЩИНІ 754 ВИПАДКИ ЗАХВОРЮВАННЯ НА КОРОНАВІРУСНУ ІНФЕКЦІЮ

   За минулу добу Covid-19 підтвердили у 38 осіб (м. Суми - 20, Сумський р-н - 6, Шостка - 4, Охтирський р-н - 2, Роменський р-н - 2, Недригайлів - 2, Тростянець - 1, Тростянецький р-н - 1).Наразі від Covid-19 в Сумській області одужало 435 осіб, з них 9 - за минулу добу (Суми - 1, Сумський р-н - 5, Ромни - 2, Охтирка - 1)

10:08 13.08.2020

ФОТОГРАФІВ ТА ФОТОЛЮБИТЕЛІВ СУМЩИНИ ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ

ФОТОГРАФІВ ТА ФОТОЛЮБИТЕЛІВ СУМЩИНИ ЗАПРОШУЮТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНОМУ КОНКУРСІ

3 1 по 30 вересня відбудеться найбільший у світі міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки. Завантажте фотографії, допоможіть Вікіпедії та змагайтеся за призи!

11:45 11.08.2020

На апаратній нараді 10 серпня розглянули ряд питань життєдіяльності селищної ради

На апаратній нараді 10 серпня розглянули ряд питань життєдіяльності селищної ради

  10 серпня у Недригайлівській селищній раді проведена апаратна нарада під керівництвом Недригайлівського селищного голови Ігоря ОСТАПЧУКА з  начальниками відділів, відокремлених структурних підрозділів селищної ради, виконуючими обов’язки старост старостинських округів.

15:17 10.08.2020

Селищний голова Ігор ОСТАПЧУК привітав жительку Недригайлова Лукію ГОРДІЄНКО з 90-річчям

Селищний голова Ігор ОСТАПЧУК привітав жительку Недригайлова Лукію ГОРДІЄНКО з 90-річчям

  10 серпня відзначає своє 90-річчя жителька селища Недригайлів Лукія Іванівна Гордієнко. З нагоди цієї визначної дати її відвідав та привітав Недригайлівський селищний голова Ігор ОСТАПЧУК.

14:05 10.08.2020

Вітання Недригайлівського селищного голови Ігоря ОСТАПЧУКА з  Днем будівельника та Днем працівників ветеринарної медицини

Вітання Недригайлівського селищного голови Ігоря ОСТАПЧУКА з Днем будівельника та Днем працівників ветеринарної медицини

          Шановні будівельники та працівники галузі ветеринарної медицини!     Цьогоріч ви святкуєте свої професійні свята 9 серпня, в день Святого Пантелеймона цілителя! Тож хай самі вищі сили оберігають вас від усіх бід і негараздів!     Дорогі будівельники! Нехай у вас буде натхнення на нові професійні звершення, успішну реалізацію  проектів, досягнення нових висот! Хай все задумане вам вдається!      Шановні працівники ветеринарної медицини! У цей нелегкий епідемічний період прийміть слова вдячності за вашу самовіддану працю, гуманізм, високий професіоналізм та компетентність. Нехай Вас не залишає впевненість у правильно вибраному професійному шляху, здійснюються плани і задуми, а всі починання супроводжує успіх.

15:57 08.08.2020

ЗУПИНИТИ ПОДАЛЬШЕ ПОШИРЕННЯ ІНФЕКЦІЇ В РАЙОНІ  МОЖЛИВО ЛИШЕ ЗА УМОВ ДОТРИМАННЯ САНІТАРНИХ ПРАВИЛ

ЗУПИНИТИ ПОДАЛЬШЕ ПОШИРЕННЯ ІНФЕКЦІЇ В РАЙОНІ МОЖЛИВО ЛИШЕ ЗА УМОВ ДОТРИМАННЯ САНІТАРНИХ ПРАВИЛ

   У зв’язку з ускладненням епідемічної ситуації з коронавірусної інфекції COVID-19 на території Недригайлівського району, головний лікар КНП «Недригайлівського центру первинної медико-санітарної допомоги» Тетяна НЕМЕНКО, надала офіційну інформацію щодо організації надання медичної допомоги хворим району на коронавірусну хворобу COVID-19

08:45 07.08.2020

Як пройшов єдиний санітарний день у Хоружівському старостинському окрузі

Як пройшов єдиний санітарний день у Хоружівському старостинському окрузі

  6 серпня у рамках проведення єдиного санітарного дня у Хоружівському старостинському окрузі пройшло ряд заходів з благоустрою. Працівники  старостинського округу та сільського будинку культури  на чолі з в.о. старости Ольгою ГОРДІЄНКО протягом дня упорядковували центр села Хоружівка, зокрема, могилу загиблим воїнам, інші об’єкти. Проведено  обкошування узбіч доріг, ліквідацію бур’янів, наведено лад уздовж бордюр, проведені інші санітарно-очисні роботи.

08:42 07.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь