A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Кабінет міністрів продовжить адаптивний карантин до 31 серпня. Про це повідомив Денис Шмигаль на засіданні уряду 22 липня

Кабінет міністрів продовжить адаптивний карантин до 31 серпня. Про це повідомив Денис Шмигаль на засіданні уряду 22 липня

Адаптивний карантин в Україні триває до 31 липня. Урядовці планують продовжити адаптивний карантин в Україні до 31 серпня, повідомляє Українська Правда.

11:42 24.07.2020

Квіти - це радість і настрій!

Квіти - це радість і настрій!

«Людині для життя потрібні сонце, воля і маленька квіточка», – сказав колись видатний казкар Ганс Крістіан Андерсен. Квіти - це частинка природи, навколишнього світу, квіти - це радість і настрій,  квіти - це привід посміхнутися, привід задуматися про прекрасне. У центральному парку селища Недригайлів завжди зелено, квітнуть троянди, іриси, петунії.

10:43 23.07.2020

Розширено перелік платників, які звільняються від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування

Розширено перелік платників, які звільняються від сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування

З 01.01.2021 року розширено перелік платників єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі - єдиний внесок), які звільняються від сплати за себе єдиного внеску та види пенсійного забезпечення, які надають право не сплачувати такий внесок, відповідні зміни внесено до частини четвертої статті 4 Закону № 2464.

15:39 21.07.2020

Ветерани вміють забивати чудові голи…

Ветерани вміють забивати чудові голи…

Товариська гра між командами ФК Ветеран(Вільшана) та ФК Ветеран(Недригайлів) виявилася далекою від зливи на голи, проте кожен із них був дуже красивим. А сильнішими в матчі з міні-футболу виявилися вільшанці, вони й перемогли з рахунком 2:1. Забиті м’ячі до своїх доробків записали Сергій Губарєв з Недригайлова та Юрій Дяченко й Олексій Демиденко з Вільшани. Юрій Сердюк, заступник голови Федерації футболу Недригайлівщини, вручив призи кращим гравцям матчу – Юрію Дяченку (ФК «Ветеран» Вільшана) та Сергію Губарєву (ФК «Ветеран» Недригайлів).

10:10 17.07.2020

Відбулася робоча нарада

Відбулася робоча нарада

    16 липня в Недригайлівській селищній раді за участю   Недригайлівського селищного  Ігоря Остапчука, голови Недригайлівської РДА Володимира Діхтяра, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валентина Акімова, начальника відділу містобудування, архітектури, надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення селищної ради Володимира Федая, начальника Сумського відділу комплексного проектування  ДП Український державний інститут з проектування об’єктів дорожнього господарства УКРДІПРОДОР Галини Вербовик, головного інженера проекту Сумського відділу комплексного проектування  ДП Український державний інститут з проектування об’єктів дорожнього господарства УКРДІПРОДОР Олександра Геліха відбулася робоча нарада з виїздом на місце  стосовно можливості проектування, фінансування та проведення ремонтних робіт на:

15:11 16.07.2020

Відбулося засідання комісії з житлових питань

Відбулося засідання комісії з житлових питань

   15 липня 2020 року відбулося засідання комісії Недригайлівської селищної ради з житлових питань, на якому були розглянуті заяви громадян щодо присвоєння окремих поштових адрес з послідуючим розглядом на засіданні виконавчого комітету.

13:11 16.07.2020

Обстеження акваторії дна на місці відпочинку

Обстеження акваторії дна на місці відпочинку

  Недригайлівська селищна рада щороку залучає відповідних спеціалістів для розчищення місця масового відпочинку населення на водному об’єкті річці Сула і цей рік не став винятком.  Сьогодні, спеціалістами Міжрегіонального центру швидкого реагування  ДСНС України з м. Ромни здійснено обстеження акваторії дна місця масового відпочинку населення на водному об’єкті річці Сула поблизу КСК Колос.

15:11 15.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь