A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недригайлівська громада
Сумська область, Роменський район

Новини

Дата: від до Скинути

Яким буде середній чек за доставку газу з 1 липня? Давайте порахуємо разом

Яким буде середній чек за доставку газу з 1 липня? Давайте порахуємо разом

Навколо доставки газу і її вартості стільки списів зламано, але чи варте це питання такого збурення? Щоб зрозуміти, чи справді тема така болюча, чи хайп створюється зумисно – варто подивитися на цифри. Які зміни відбудуться в платіжках за доставку газу звичайних домогосподарств з липня поточного року?

11:11 15.07.2020

Провели роботи з благоустрою

Провели роботи з благоустрою

   На території Хоружівського старостинського округу продовжуються заходи по благоустрою. Слід відмітити роботу в цьому напрямку аграрних підприємств. Працівники ТОВ АФ "Хоружівка" повторно провели обкошування підвідомчих територій, зокрема упорядкували церковний сад, меморіал жертвам голодоморів, територію біля пам'ятника Покрови Божої Матері.

10:45 14.07.2020

Разом для дітей

Разом для дітей

   Часто перед батьками постає питання: як задіяти свою дитину у вільний від навчання час, у вихідні дні? Чим зацікавити, аби вона не сиділа, згорбившись, за коп’ютером, не вешталася без діла по вулиці, шукаючи пригод.  

09:09 14.07.2020

Ремонтні роботи  КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля»

Ремонтні роботи КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля»

Благоустрій – це не лише візитна картка нашого селища , а й одна зі складових життєдіяльності та добробуту. Працівниками КЗ «Недригайлівський центр культури і дозвілля Недригайлівської селищної ради Сумської області », здійснено пофарбування глядацької зали , відремонтовано поріг фасаду приміщення. На сьогодні силами підсобних робітників клубних закладів ведуться ремонтні роботи по вимощенню навколо будівлі закладу. Недригайлівська селищна рада надала допомогу в ремонті у вигляді піску, щебеню та цементу.

15:19 13.07.2020

Відбулися проводи юнаків на військову службу

Відбулися проводи юнаків на військову службу

   13 липня у центральному сквері селища Недригайлів біля пам’ятного знаку захисникам, полеглим за волю та незалежність України, відбулися урочисті проводи юнаків на строкову військову службу. Наряду з іншими призовниками,цього дня до українського війська пішли служити Максим Прийма з Недригайлова та  Валентин Хурматулін із Кулішівки.

11:48 13.07.2020

Недригайлівські ветерани футболу взяли участь в матчі памяті

Недригайлівські ветерани футболу взяли участь в матчі памяті

12 липня 2020 року, на стадіоні села Коровинці відбувся традиційний матч пам’яті колишніх футболістів команди ФК «Коровинці» Олександра Давиденка та Юрія Яременка. Гра між ФК «Ветеран» (Коровинці) та ФК «Ветеран» (Недригайлів) пройшла в досить цікавій боротьбі, з небезпечними моментами у воріт обох команд. А деякі з небезпечних моментів перетворювалися в забиті голи. У поєдинку по двічі «розпасалися» у воротах суперників Сергій Павленко з Недригайлова та коровинчанин Віктор Тимошенко.

08:38 13.07.2020

Гуманітарна допомога

Гуманітарна допомога

9 липня 2020 року представниками Недригайлівської селищної ради в рамках Програми реагування на надзвичайні ситуації на COVID-19 за підтримки Німецького Червоного Хреста та сприяння служби у справах дітей Сумської обласної адміністрації  були передані гігієнічні та продуктові набори для осіб, які опинилися в складних життєвих обставинах.

09:07 10.07.2020

ФК «Недригайлів - ФК «Нафтовик» (Охтирка). Анонс 4 туру чемпіонату Сумської області з футболу у Вищій лізі

ФК «Недригайлів - ФК «Нафтовик» (Охтирка). Анонс 4 туру чемпіонату Сумської області з футболу у Вищій лізі

У суботу, 11 липня 2020 року, відбудеться 4 тур чемпіонату Сумщини з футболу у Вищій лізі… О 17 годині на КСК «Колос» в смт Недриггайлів вийдуть місцевий ФК «Недригайлів-Барса-2003» (Недригайлів) та ФК «Нафтовик» (Охтирка). Охтирчани нині перебувають серед лідируючих команд, а молода недригайлівська команда бореться за місця в середині турнірної таблиці…

08:44 10.07.2020

Охорона праці при збиранні зернових культур

Охорона праці при збиранні зернових культур

Одним з найбільш травмонебезпечних періодів в сільськогосподарському виробництві є проведення зернозбиральних робіт. Це зумовлено максимальним напруженням, перенасиченістю праці, що призводить до помилкових дій, нехтуванням безпекою та пониження належного контролю за безпечним виконанням робіт з боку інженерно-технічного персоналу, в зв`язку з виконанням робіт на значній відстані від центральних садиб і тракторних бригад.

15:01 09.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь